ULTRA NETWORKS ROMANIA
Cautare...
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Creare cont nou de email pe Outlook.com

Outlook.com este serviciul de email gratuit pus la dispozitie de Microsoft. Acest serviciu de email gratuit se evidentiaza prin simplitatea utilizarii, eficienta filtrului de mesaje nesolicitate (SPAM) si prin posibilitatea de a accesa mesajele folosind programe de email obisnuite gen Mozilla Thunderbird.

Crearea unui cont de email pe Outlook.com este foarte simpla, pentru a-ti crea un cont nou urmeaza pasii de mai jos:

1. Acceseaza pagina de creare cont nou pe Outlook.com disponibila la adresa https://signup.live.com/signup.aspx si completeaza numele si prenumele tau, adresa de email pe care doresti sa o folosesti (poti alege intre domeniile @outlook.com, @live.com si @hotmail.com) si o parola formata din cel putin 8 caractere:

Creare cont nou de email pe outlook.com

2. Deruleaza mai jos si alege "Romania" la optiunea Country/region, completeaza data nasterii si apoi completeaza numarul tau de telefon sau o adresa de email pe care o ai deja (aceste informatii vor fi folosite la recuperarea parolei in caz de nevoie):

Creare cont nou de email pe outlook.com

3. Deruleaza mai jos si introdu caracterele din imaginea afisata in campul special destinat si apoi apasa butonul "Create account" pentru a crea noul tau cont de email pe outlook.com:

Creare cont nou de email pe outlook.com

4. Mai departe apasa pe butonul "Continue to inbox" pentru a accesa pentru prima data noul tau cont de email pe Outlook.com:

Creare cont nou de email pe outlook.com

5. In casuta de email Outlook.com poti crea un mesaj nou accesand optiunea "New" din partea superioara a paginii si verifica sosirea noilor mesaje apasand pe butonul in forma de sageata rotunda din dreapta titlului "Folders":

Creare cont nou de email pe outlook.com

Acest tutorial este creat folosind un calculator cu sistem de operare Windows 7 si Internet Explorer 11, pentru alte versiuni exista posibilitatea sa apara mici diferente fata de imaginile prezentate.

Adaugă comentariu

Da-ne LIKE:

Conecteaza-te:

Cele mai noi solutii gratuite: