Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
RASPUNSURI
Intrebari si Raspunsuri

 

Bine ai venit in sectiunea de Raspunsuri!

In aceasta sectiune poti pune intrebari la care ai nevoie de un raspuns sau iti poti folosi cunostintele pentru a raspunde la intrebari despre calculatoare, internet, telefoane mobile si alte subiecte asemanatoare.

Atentie: prin folosirea acestei sectiuni certifici faptul ca esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare!

Cum intrebi:

Pentru a pune o intrebare apasa butonul de mai jos:

Poti intreba orice doresti insa te rugam sa tii cont de faptul ca site-ul nostru exceleaza in schimbul de informatii gratuite despre calculatoare, programe de calculator, optimizare calculatoare, devirusare, internet, email, messenger si telefoane mobile. Deoarece dorim sa pastram acest specific este posibil sa blocam sau sa stergem anumite intrebari, raspunsuri sau comentarii care nu se incadreaza aici.

Cum raspunzi:

Pentru a da raspunsuri: verifica lista cu intrebari si raspunde acolo unde consideri ca poti fi de folos:

Poti raspunde oricum doresti insa, la fel ca si pentru intrebari, te rugam sa tii cont de faptul ca site-ul nostru exceleaza in schimbul de informatii gratuite despre calculatoare, programe de calculator, optimizare calculatoare, devirusare, internet, email, messenger si telefoane mobile. Deoarece dorim sa pastram acest specific este posibil sa blocam sau sa stergem anumite intrebari, raspunsuri sau comentarii care nu se incadreaza aici.

Daca vrei sa ne arati ceva de pe alt site - pune un link, nu e nici o problema! Verifica insa ca pagina de destinatie sa contina raspunsul la intrebare sau macar sa fie la obiect! In cazul in care descoperim ca este o reclama, ca nu este la obiect sau ca nu raspunde/ajuta la intrebare ne rezervam dreptul de a-ti suspenda fara preaviz contul impreuna cu toate punctele, gradul si medaliile obtinute!

Daca te-ai enervat - exprima-te romaneste, facand haz de necaz! In felul asta vom intelege cum te simti si vom incerca sa te ajutam! In cazul in care vorbesti urat, jignesti sau acuzi alti membrii, site-ul, sistemul sau tara sau orice altceva, ne rezervam dreptul de a-ti suspenda fara preaviz contul impreuna cu toate punctele, gradul si medaliile obtinute!

In cazul in care nu poti pune o intrebare sau nu poti da un raspuns te rugam sa ne contactezi si sa ne explici pe scurt ce s-a intamplat. Pentru asta te invitam in pagina de contact!
Tutoriale noi si populare: