Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
RASPUNSURI Ajutor Cum creez un cont nou?

Pentru a crea un cont pe Ultranetworks.ro si pentru putea posta ulterior intrebari si raspunsuri celorlalti utilizatori, este necesar sa urmezi cativa pasi foarte simpli. Procedeul dureaza doar cateva minute.

Pentru a putea crea un nou cont pe Ultranetworks.ro ai nevoie doar de o adresa de email valida. Sa incepem:

Pasul 1. Folosind un browser de internet, intra pe site-ul www.ultranetworks.ro si alege optiunea Nou afisata in coltul din dreapta sus al ecranului calculatorului tau:

Cum creez un cont nou pe Ultranetworks

Pasul 2. Se va deschide o noua fereastra, unde este necesar sa completezi campurile afisate cu datele nou cont care va fi creat pe Ultranetworks.ro. Introdu datele tale, completeaza codul de validare si apoi apasa butonul Nou:

Cum creez un cont nou pe Ultranetworks

Pasul 3. Pentru a valida noul cont creat pe Ultranetworks.ro, este necesar sa urmezi linkul de activare primit pe mail din partea echipei Ultranetworks:

Cum creez un cont nou pe Ultranetworks

Pasul 4. Dupa ce ai activat link-ul primit pe mail, vei primi un mesaj in care esti notificat despre faptul ca nou cont pe Ultranetworks.ro a fost creat si este functional:

Cum creez un cont nou pe Ultranetworks

Pasul 5. Intra in contul tau folosind userul si parola indicate la pasul 2. De acum contul este functional si poti incepe sa il personalizezi si sa postezi intrebari sau raspunsuri:

Cum creez un cont nou pe Ultranetworks

Felicitari, ai creat cu succes un nou cont pe Ultranetworks.ro. De acum poti folosi noul cont pentru a interactiona cu alti utilizatori inregistrati, pentru a pune intrebari sau pentru a raspunde intrebarilor postate deja.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul unui calculator care foloseste sistemul de operare Windows. Daca folosesti un alt sistem de operare, anumiti pasi pot sa difere intr-o anumita masura, insa raman valabili.

 

Tutoriale noi si populare: