Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
RASPUNSURI Ajutor Cum pun o intrebare?

Mini Tutorial - Cum pun o intrebare?

Acest tutorial are rolul de a prezenta fiecare pas pe care trebuie sa-l parcurgem pentru a posta o intrebare in sectiunea Raspunsuri. Procedeul este foarte simplu si intuitiv:

Pasul 1. Apasa butonul Pune o intrebare!, aflat pe pagina principala a site-ului http://www.ultranetworks.ro:

Mini Tutorial - Cum pun o intrebare?

Pasul 2. Postarea intrebarilor in cadrul sectiunii Raspunsuri a site-ului UltraNetworks se face in baza unui cont de autentificare. Te poti autentifica rapid cu ajutorul unui cont Facebook, Google sau Hotmail, sau poti pur si simplu crea un cont pe site-ul UltraNetworks, actionand link-ul Cont nou. In cazul in care ai creat deja un cont UltraNetworks, insereaza in campurile Utilizator si Parola datele acestuia, apoi apasa butonul Intra in cont pentru a continua:

Atentie: Inainte de autentificare, asigura-te ca ai luat la cunostiinta si ai acceptat termenii si conditiile de utilizare prin accesarea link-ului Termeni si Conditii, evidentiat in imaginea de mai jos!

Mini Tutorial - Cum pun o intrebare?

Pasul 3. Introdu intrebarea/titlul postarii in campul dedicat (ex. baterie defecta?), dupa care adauga informatiile si detaliile necesare in campul imediat urmator. Aici poti edita textul (ingrosa, inclina, sublinia etc.), precum si adauga smiley-uri sau chiar atasamente. Dupa redactarea intrebarii cu toate informatiile si detaliile necesare, apasa butonul Trimite pentru a finaliza postarea intrebarii:

Nota: Asigura-te ca intrebarile tale sunt formulate cat mai clar cu putinta, in vederea unei solutionari cat mai exacte si rapide!

Mini Tutorial - Cum pun o intrebare?

Acestia au fost toti pasii postarii unei noi intrebari in cadrul sectiunii Raspunsuri. Acum, intrebarea ta se afla in cadrul listei Toate Intrebarile si va intra imediat in atentia noastra si a altor utilizatori care iti pot raspunde! 

Tutoriale noi si populare: