Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
RASPUNSURI Ajutor Cum ma autentific cu Facebook?
Cum ma autentific cu Facebook? 5.0 out of 5 based on 3 votes.
( 3 Votes )

Pentru a posta o intrebari sau raspunsuri pe Ultranetworks.ro fara a crea un cont nou, te poti autentifica folosind un cont existent de Facebook. Procedeul este foarte simplu si poate fi aplicat foarte usor de orice utilizator.

Pasul 1. Folosind un browser de internet, intra pe site-ul www.ultranetworks.ro si apasa butonul Intra in cont> Intra rapid cu Facebook:

Cum ma autentific cu Facebook

Pasul 2 (optional!). Daca nu ai mai accesat contul tau de Facebook din browser-ul curent vei fi redirectionat catre pagina de login Facebook. Introdu email/telefon si parola pentru a intra in contul tau. Apasa apoi butonul Autentifica-te: (acest pas de cele mai multe ori lipseste, deoarece autentificarea in Facebook ramane activa permanent)

Cum ma autentific cu Facebook

Pasul 3. Apasa butonul Log In with Facebook pentru a te autentifica pe Ultranetworks fara a crea un cont nou, doar folosind aceasta aplicatie:

Cum ma autentific cu Facebook

Pasul 4. Iata ca ai intrat deja in comunitatea Ultranetworks folosind numai contul de Facebook. Acesta este contul tau! Poti incepe sa-l folosesti si sa postezi intrebari si/sau raspunsuri:

Cum ma autentific cu Facebook

Acestia au fost pasii necesari autentificarii cu Facebook pe Ultranetworks.ro.  De acum poti folosi noul cont pentru a interactiona cu alti utilizatori inregistrati ori de cate ori ai nevoie de ajutor. Poti ajuta si tu cu raspunsuri. Primesti puncte si medalii in functie de activitatea pe Ultranetworks.ro!

Daca nu ai un cont pe Facebook, urmeaza pasii din solutia: Creare cont online pentru Facebook.

Tutoriale noi si populare: