Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
RASPUNSURI Ajutor Cum pun o poza de profil?

Pentru a pune o poza de profil in contul pe care l-ai creat pe Ultranetworks este necesar sa urmezi doar cativa pasi foarte simpli. Sa incepem:

Pasul 1. Folosind un browser de internet, intra pe site-ul www.ultranetworks.ro autentifica-te in contul personal. Acceseaza meniul Profilul meu si apoi Imaginea de profil. Apasa butonul Choose file pentru a alege o imagine din calculator care vrei sa fie atasata contului Ultranetworks:

Cum pun o poza de profil

Pasul 2. Se va deschide o fereastra noua cu ajutorul careia poti alege imaginea pentru contul Ultranetworks din calculatorul personal. Dupa ce ai ales imaginea, apasa butonul Open:

Cum pun o poza de profil

Pasul 3. Iata ca fisierul a fost incarcat. Apasa butonul Salveaza pentru ca acesta sa fie salvat ca imagine de profil pentru contul tau:

Cum pun o poza de profil

Pasul 4. Imaginea aleasa la pasul 2 este atasata contului si va aparea alaturi de numele tau in raspunsurile/intrebarile postate pe Ultranetworks:

Cum pun o poza de profil

Acestia sunt pasii necesari adaugarii unei poze de profil pe contul Ultranetworks.ro. Aceasta poate fi modificata oricand accesand meniul Profilul meu> Imaginea de profil. 

Tutoriale noi si populare: