Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
RASPUNSURI Ajutor Cum atasez un fisier?

Cum atasez un fisier?

Acest tutorial are rolul de a prezenta fiecare pas pe care trebuie sa-l parcurgem pentru a atasa un fisier unei intrebari noi sau unui raspuns. Atasamentele pot fi sub forma unor imagini (.png, .jpg, .jpeg, .bmp etc.) sau arhive de dimensiuni mici (.rar, .zip) . Importanta atasamentelor este mare, deoarece prin atasarea, de exemplu, a unei capturi foto a problemei tale sau a unei arhive cu informatii putem grabi si simplifica procesul de solutionare al problemei. Aceeasi situatie o putem intalni si in cazul in care un raspuns la o intrebare nesolutionata necesita adaugarea unei arhive cu informatii, pentru a fi complet. In concluzie, fisierele ce contin informatii necesare, atasate intrebarilor sau raspunsurilor, se pot dovedi a fi foarte utile, mai ales in cazul problemelor mai delicate sau particulare. De asemenea, procedeul prin care atasam fisiere postarilor noastre este foarte simplu si intuitiv:

Pasul 1. Scrie textul raspunsului sau intrebarii tale, dupa care apasa butonul Incarca atasamente, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

Cum atasez un fisier?

Pasul 2. Ai posibilitatea de a insera manual calea fisierului pe care vrei sa-l atasezi raspunsului sau intrebarii tale in cadrul campului aferent, sau poti alege introducerea automata prin actionarea butonului Choose:

Cum atasez un fisier?

Pasul 3. Alege fisierul din cadrul calculatorului pe care doresti sa-l atasezi postarii tale si da click pe butonul Open. Pentru exemplu, vom incarca o captura foto .png:

Mare atentie: Fisierul selectat spre atasare trebuie sa fie neaparat de mici dimensiuni, sub forma unei capturi foto a problemei sau a unei arhive cu fisiere care sa contina informatii utile si/sau raspunsuri concludente asupra problemei in cauza, in vederea unei solutionari cat mai exacte si rapide a intrebarii. Fisierele de mari dimensiuni nu vor putea fi atasate, iar cele ce nu ataca direct topicul intrebarii vor fi sterse!

Cum atasez un fisier?

Pasul 4. Dupa incarcarea atasamentului, ai posibilitatea de a sterge fisierul prin actionarea butonului Remove, in cazul in care ai incarcat, din greseala, un alt fisier decat cel necesar. Pentru a finaliza si posta raspunsul sau intrebarea ta, alaturi de fisierul atasat, apasa butonul Trimite raspunsul:

Cum atasez un fisier?

Pasul 5. Asa va arata textul intrebarii sau raspunsului tau, alaturi de atasamentul incarcat anterior. Click pe acesta pentru a deschide imaginea sau pentru a descarca arhiva, dupa caz:

Cum atasez un fisier?

Pasul 6. Imaginea atasata se va deschide pentru a putea fi vizualizata cu usurinta. Aceasta poate fi inchisa prin apasarea butonului X:

Cum atasez un fisier?

Acestia au fost pasii necesari atasarii unui fisier foto sau unei arhive in intrebarea sau raspunsul tau. Nu uita, fisierele atasate trebuie sa fie de dimensiuni foarte mici si sa atace direct subiectul!

Tutoriale noi si populare: