Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU

Antivirus bun gratis ?

0
Ce program antivirus i-mi recomandati ?
Rezolvata
Intrebarea este rezolvata.
PIEDONE !

Raspunsul acceptat

2 raspunsuri Raspunde si tu!
   
 • Raspuns de Carmen Florea  15 Aprilie 2013, 14:57   ·  Ascunde  ·  #1
  Am uitat sa mentionez, daca doriti o solutie rapida de scanare si devirusare, puteti folosi Bitdefender 60 seconds. Aveti aici tutorialul complet de instalare si utilizare: http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/devirusare/672-devirusare-calculator-cu-bitdefender-60-seconds.html
  Mult succes!
 •  
 •  
  Raspuns de Carmen Florea  09 Aprilie 2013, 11:50   ·  Ascunde  ·  #2
  Buna ziua,
  In sectiunea Devirusare - http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/devirusare.html - de pe UltraNetworks gasesti multe exemple de devirusare cu diverse programe antivirus. Nu cred ca exista un cel mai bun program, ci un program care sa fie aplicat nevoilor fiecaruia. In functie de ce cerinte ai de la programul antivirus - protectie sportita, sa consume putine resurse, sa nu trimita des mesaje care sa iti solicite atentia etc - poti alege un program din lista de acolo (sunt perzentate cam toate programele antivirus gratuite).
  Ca o recomandare, un antivirus bun, care consuma totusi destule resurse si ocupa si destul spatiu pe disk, dar este eficient si gratuit, este Avira. Ramane insa alegerea ta, in functie de ce asteptari ai de la programul antivirus.
  Daca mai ai intrebari, le asteptam cu placere pe forum! O zi frumoasa!
Adauga un raspuns:
Trebuie sa intri in contul tau ca sa poti raspunde
Tutoriale noi si populare: