Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU

AVAST si mai departe?

0
am descarcat AVAST-anti virus m-am si inregsistrat si acum ce sa fac?? nu apare iconita de AVAST pe DESKTOP
3 raspunsuri Raspunde si tu!
     
 • Raspuns de Manea Tiberiu  14 Noiembrie 2012, 14:55   ·  Ascunde  ·  #1
  Salut,

  Antivirusul Avast este funcţional şi porneşte automat după instalare, nu trebuie să-l deschizi prin intermediul unei iconiţe de pe desktop. Agentul Avast se regăseşte în bara de start, în colţul din dreapta al acesteia.
 •  
 • Raspuns de Carmen Florea  14 Noiembrie 2012, 23:47   ·  Ascunde  ·  #2
  Buna! Daca vrei neaparat, poti crea si o iconita (scurtatura pe desktop). Acceseaza All Programs> Avast > Create shortcut sau Show on desktop, ceva de genul acesta. Succes!
 •  
 •  
  Raspuns de Carmen Florea  18 Noiembrie 2012, 17:41   ·  Ascunde  ·  #3
  draga Carmen-am descarcat un AVAST ,m-am si inregistratm, dar vad ca nu apare iconita de AVASt pe DESKTOP,iar problema mare e ca numai am licenta la ESET ,care imi expira in cateva zile.Inc-o data Avastul odata descarcat il pot avea activ in COMP? si ce pot face daca nu.Cu drag si multumiri anticipate,Stoityev Miodrag.
  Salut!
  1. Daca ai descarcat si instalat AVAST, acesta este sigur functional pe PC.
  * Poate l-ai instalat pe alta partitie decat cea cu sistemul, din aceasta cauza e posibil sa nu vezi iconita sau pur simplu nu a fost creata o scurtatura pe desktop.
  2. De obicei, daca mai ai un antivirus instalat pe PC, primesti un mesaj de avertizare la instalarea altui antivirus. E posibil sa existe probleme de functionalitate la parametri normali daca ai 2 antivirusuri. Iti recomand sa dezinstalezi ESET dupa expirarea licentei.
  3. In cazul in care la All Programs> Avast nu ai nicio optiune de genul Create shortcut sau Show on desktop, poti trage efectiv icnonita Avast (ffind selectata) pe desktop. Sau, mergi la Program Files (pe C sau D sau pe ce partitie ai sistemul), gaseste fisierul Avast si acolo vei avea iconita pentru el. Creeaza un shortcut si apoi copiaza aceasta noua iconita pe desktop.
  Sper ca am fost de ajutor! ;)
Adauga un raspuns:
Trebuie sa intri in contul tau ca sa poti raspunde
Tutoriale noi si populare: