Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU

descarcare viber

0
Se poate descarca viber pe un Samsung S5560 ? Eu am incercat dar nici nu se deschide Google play,ma pune sa inchid toate aplicatiile din motiv ca ar fi prea multe deschise.Ce as putea face?Multumesc
2 raspunsuri Raspunde si tu!
     
 • Raspuns de Manea Tiberiu  05 Noiembrie 2012, 14:10   ·  Ascunde  ·  #1
  Bună Adriana,

  Se pare că memoria RAM a telefonului tău este ocupată cu alte aplicaţii deschise anterior. Pentru a putea utiliza telefonul la capacitate maximă va trebui să inchizi aceste aplicaţii, pentru a elibera memoria RAM.

  Dacă Google Play refuză să pornească datorită lipsei de memorie valabilă, navighează către Settings > Applications > tap pe aplicaţiile care rulează (există posibilitatea ca acestea să se regăsească într-un submeniu numit Running) > apasă butonul Force Stop, pentru a închide forţat aplicaţia ce rulează în fundalul sistemului de operare.

  Notă: Din pacate nu-ţi pot oferi calea exactă către meniul cu proprietăţi al fiecărei aplicaţii pentru că aceste aspecte diferă de la o versiune la alta a sistemelor de operare Android. În orice caz, mereu sub-meniul cu aplicaţii se va regasi în meniul Settings.

  Execută acest procedeu asupra tuturor aplicaţiilor ce rulează în acel moment şi nu le foloseşti, după care deschide Google Play (ar trebui să pornească, deoarece ai eliberat manual memoria RAM de procese inutile) şi descarcă aplicaţia Viber, aşa cum ţi-ai propus.

  Noi recomandăm să instalezi şi aplicaţia Clean Master sau Advanced Task Killer. Aceste aplicaţii au implementate aşa numitele funcţii task killer, care vor închide automat toate aplicaţiile ce rulează în fundalul sistemului de operare Android cu doar o simplă apăsare de buton, în vederea eliberării memoriei RAM a telefonului tău.

  Ai aici link-uri către tutorialele noastre de descărcare, instalare şi utilizare ale aplicaţiilor Clean Master şi Advanced Task Killer - alegi o aplicaţie dintre acestea, după propriile preferinţe, funcţia task killer lucrează la fel la ambele aplicaţii.

  Tutorial Clean Master: http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/telefoane-mobile/565-clean-master-pentru-android.html

  Tutorial Advanced Task Killer: http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/telefoane-mobile/537-advanced-task-killer-pentru-android.html

  Hint: instalează şi widget-urile aplicaţiilor pentru a accesa rapid funcţia task killer. Ai explicaţii privind instalarea şi utilizarea acestora la finele articolelor.

  Succes!
 •  
 •  
  Raspuns de Viber  11 Noiembrie 2012, 20:56   ·  Ascunde  ·  #2
  Hi,

  This is a member of the Viber R&D Team. :)

  Unfortunately your device is not supported by Viber yet. :/
  Please visit our website at www.viber.com for a comprehensive list of Viber-supported devices, which we keep updating.

  Please feel free to let us know your thoughts, questions and comments, we'd be happy to assist.
  Thanks,
  the Viber Team
  --------------------------------------------------------------------
  Hi,

  Acesta este un membru al Viber echipa R & D. :)

  Din uăcate, dispozitivul dvs. nu este acceptat de Viber încă. :/
  Va rugam sa vizitati site-ul nostru, la http://www.viber.com pentru o listă completă a Viber sprijinite de dispozitive, pe care le uăstrează actualizarea.

  Vă rugăm să nu ezitați să ne spui gandurile, intrebarile si comentariile, am fi bucuroși să ajute.
  Multumesc,
  Viber Echipa
Adauga un raspuns:
Trebuie sa intri in contul tau ca sa poti raspunde
Tutoriale noi si populare: