Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
RASPUNSURI Toate intrebarile Toate intrebarile Despre aplicatia "Calendar"de la un IPHONE 4

Despre aplicatia "Calendar"de la un IPHONE 4

1
Am un telefon mobil iPhone 4 dat de fiica mea si nu prea ma pricep destul cu el,iar fiica-mea e plecata in Dubai.Am doua intrebari;in calendar aveam scrise cam 25 de date de nastere a unor persoane din agenda si deodata mi s-au sters iar acum nu mai pot sa le introduc din nou deoarece cind imi aleg "calendar"imi apare sus in dreapta linga acea lupa semnul plus dar nu e pronuntat si cind dau pe el ca sa adaug persoana si sa-i scriu data si sa ma alerteze in ziua respectiva nu pot ce e de facut?A doua este; imi scriu citeva "notite si cam dupa 3 saptamini imi dispar citeva din ele ,de ce? VA MULTUMESC ANTICIPAT PTR. RASPUNS.
2 raspunsuri Raspunde si tu!
     
 • Raspuns de Alex Moise  16 Decembrie 2013, 20:40   ·  Ascunde  ·  #1
  Salutare,
  Pentru a putea vedea si adauga evenimente in calendar trebuie sa ai acces la internet pentru ca evenimentele din calendar sunt stocate pe serverele Apple - mai ales daca ti-a fost distribuita de curand noua versiune de sistem de operare iOS 7 pe iPhone-ul tau.
  In primul rand verifica daca ai acces la internet cu iPhone-ul tau - pentru asta incearca sa deschizi un site, de exemplu google. Daca nu merge, rezolva asta (abonamentul la net? ai schimbat locatia si la cea noua ai alta retea wireless?) si iti va functiona si calendarul.
  Ca sa verifici existenta datelor de nastere pe serverele Apple intra in contul tau de pe www.icloud.com si vezi daca apar zilele de nastere in calendarul online.
  Daca ai si net si datele exista in calendarul online este timpul sa verifici activarea functiei de calendar pe telefonul tau. Pentru asta acceseaza pictograma "Settings" (sau "Configurari") si apoi "iCloud". Aici asigura-te ca optiunea "Calendars" ("Calendare") este activata, iar in cazul in care nu este activeaz-o.
  Pentru detalii vezi imaginile atasate!
  Aceleasi lucruri sunt valabile si pentru notite - daca accesul la internet este ok si optiunea este activata in Configurari totul va fi in regula.
  Astept cu interes vesti de la tine: merge? nu merge? ai decoperit altceva?
  Succes!
 •  
 •  
  Raspuns de Anton Dumitru  24 Ianuarie 2015, 21:02   ·  Ascunde  ·  #2
  imi ccer scuze ca nu v-am raspuns atunci in decembrie 2013 si problema s-a rezolvat. Va multumesc frumos.
  • Alex Moise - acum mai mult de o luna
   Sigur, nu e problema, ma bucur ca v-am putut ajuta :-)
Adauga un raspuns:
Trebuie sa intri in contul tau ca sa poti raspunde
Tutoriale noi si populare: