Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU

Memorie maxima

0
Salut! Vreau sa mai pun niste memorie la calcualtor si m-ar interesa sa stiu care este maximul suportat. Cum pot afla acest lucru?
Rezolvata
Intrebarea este rezolvata.

Raspunsul acceptat

 • Raspuns de Carmen Florea  12 Octombrie 2012, 17:15 
  Buna! Pentru a afla ce memorie maxima suporta placa ta de baza, este necesar sa cunosti modelul acesteia. Daca nu mai ai cartea tehnica sau discul de instalare, poti deschide unitatea si cauta codul, este scris pe placa (sau poti instala un utilitar care sa caute componentele si modelul acestora). Sau poti alege Start up> Run si apoi tasteaza dxdiag. Vor fi afisate toate componentele sistemului.
  Dupa ce ai depistat modelul, cauta-l pe net si vei vedea la descriere ce memorie maxima suporta.

  Succes si nu ezita daca mai ai nevoie de ajutor! ;)

1 raspuns(uri) Raspunde si tu!
   
 •  
  Raspuns de Manea Tiberiu  12 Octombrie 2012, 17:20   ·  Ascunde  ·  #1
  Bună Mina,

  Capacitatea maximă de memorie pe care o poţi instala pe calculator este stabilită de modelul plăcii de bază. Dacă ne poţi furniza exact modelul plăcii de bază pe care o foloseşti, ar fi super. Dacă nu cunoşti acest aspect, poţi pur şi simplu să foloseşti calea Start -> All programs -> Accessories -> System Tools- > System Information sau combinaţia de butoane Win + R şi să introduci comanda MSINFO32. În cadrul listei System Summary, producătorul plăcii de bază şi modelul exact este trecut în dreptul intrărilor BaseBoard Manufacturer şi BaseBoard Model.

  Succes!
Adauga un raspuns:
Trebuie sa intri in contul tau ca sa poti raspunde
Tutoriale noi si populare: