Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
RASPUNSURI Toate intrebarile Toate intrebarile Reinstalare sistem de operare si repornire REVISAL ?

Reinstalare sistem de operare si repornire REVISAL ?

0
Cum pot sa pornesc revisal ul din nou dupa ce am reinstalat sistemul de operare ? HDD ul s-a defectat si nu am putut sa facem copie de siguranta doar la anumite fisiere... Am incercat sa scot din revisal din program files->teamnet -> revisal ( de pe cd ul cu salvari) si sa dau copy/ paste in fisierul nou creat, dar nu porneste :( .
Orice sugestie constructiva este binevenita.
1 raspuns(uri) Raspunde si tu!
     
 •  
  Raspuns de Alex Moise  20 Decembrie 2013, 14:44   ·  Ascunde  ·  #1
  Salutare,

  In afara de continutul fisierului "Program files -> TeamNet -> Revisal" trebuie sa copiezei si bazele de date, care se afla in "Documents and Settings (sau "Users" la windows 7) -> {nume utilizator} -> Application Data -> TeamNet"..., unde {nume utilizator} este numele utilizatorului asa cum era definit pe HDD-ul anterior. Pentru a functiona trebuie sa pastrezi numele fisierelor pe noul HDD, inclusiv numele de utilizator - asta inseamna ca trebuie sa creezi un utilizator cu acelasi nume in cazul in care pe noul HDD numele de utilizator este diferit.

  Alta varianta: instalezi Revisal-ul pe noul calculator, definesti o firma oarecare si apoi importi baza de date de la ultima salvare (firma definita la instalare va fi oricum suprascrisa cu datele importate.
Adauga un raspuns:
Trebuie sa intri in contul tau ca sa poti raspunde
Tutoriale noi si populare: