Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU

root samsung advance

0
Va multumesc ca ati raspuns asa de repede.Programul de la avast de oprire al avastului l-am incercat de mult,chiar am avut sperante ca voi rezolva problema cu root app delete,dar tot nu o vede.Eu am incercat sa-i fac root sa-mi instalez 4.1 de aici http://androidadvices.com/galaxy-advance-i9070-steps-update-jellybean-42-.si prin odin l-am rootat,doar ca te cate ori ii faceam clear cache si restul stergeam tot am facut-o de 10 ori(imi apre in sistemul binar al telefonului).Aplicatia antiteft functioneza in continuare si eu nu am reusit sa-i fac updatul.Si am o problema noua mi se opreste acum telefonul de tot la jumate de ora,si am ramas tot cu 2.3.6.Am incercat toata ziua ieri sa-i fac update si nu merge si cred ca l-am si stricat.Cred ca din cauza antiteftului nici nu am reusit sa fac upgrade.Am crezut ca se va sterge cand il rootezi cu odin(m-am inselat).Poate puteti sa ma ajutati eventual o rescriere totala a telefonului,nu stiu ce as putea face.Va multumesc.
3 raspunsuri Raspunde si tu!
     
 • Raspuns de Manea Tiberiu  11 Decembrie 2012, 12:44   ·  Ascunde  ·  #1
  Ne bucurăm să auzim acest lucru şi te mai aşteptăm cu întrebări şi cu altă ocazie!

  Succes! ;)
 •  
 • Raspuns de Szekely Alexandra  11 Decembrie 2012, 12:24   ·  Ascunde  ·  #2
  Va multumesc pt raspunsurile date.Ieri am reinstalat soft original si merge bine ,am ramas cu antiteftul activ,am trimis intrebare la suportul de la avast,poate ma lamuresc ei ce sa fac.Oricum va multumesc .;)
 •  
 •  
  Raspuns de Manea Tiberiu  10 Decembrie 2012, 11:26   ·  Ascunde  ·  #3
  Cu multă plăcere, Alexandra.

  Problema ta este mai delicată. Un singur lucru nu am înţeles: telefonul tău este rootat acum sau nu ai reuşit să duci la bun sfârşit proocesul?

  Dacă e rootat şi din ce înţeleg din cele relatate de tine, se pare că în urma root-ării AT-ul a devenit aplicaţie de sistem, de aceea a supravieţuit în urma wipe-ului. Încearcă şi cu Titanium Backup ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup ), ar trebui să-l vadă ca proces activ din moment ce rulează în sistemul de operare.

  Cu Titanium Backup poţi dezinstala/opri orice bloatware şi proces inutil, aşa că nu văd de ce nu ar funcţiona şi în acest caz.

  Deşi în mod normal nu te va ajuta, dacă nu ai făcut-o deja, încearcă şi cu un factory reset.
Adauga un raspuns:
Trebuie sa intri in contul tau ca sa poti raspunde
Tutoriale noi si populare: