Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU

Tableta blocata

0
Buna ziua.
Tableta ramasa mai mult timp deschisa -si inactiva- pe pozitia "mail" s-a blocat. Nu mai raspunde la nici o comanda. Am inchis-o de la butonul de start si nu mai poate fi pusa in functiune. Imi puteti indica un site cu subiecte de depanare a tabletelor? Cautarile mele pe Net au fost nefructuoase.
Va multumesc,
Ionel Maxim
Rezolvata
Intrebarea este rezolvata.

Raspunsul acceptat

 • Raspuns de Ionel Maxim  02 Iulie 2015, 14:37 
  Stimate domn Alexa Iama,
  Va multumesc pentru raspunsul prompt. Imi cer scuze pentru formularea necorespunzatoare a intrebarii mele si promit sa va informez despre rezultatul consultarii site-urilor recomandate.
  Cu respect,
  Ionel Maxim

  • Alex Iarna - acum mai mult de o luna
   Buna seara, cu placere, nu e nici problema cu intrebarea, detaliile vin pe rand :-) Astept cu interes noutatile si intrebarile dvs.!
3 raspunsuri Raspunde si tu!
   
 • Raspuns de Alex Moise  23 Iulie 2015, 20:59   ·  Ascunde  ·  #1
  Buna seara, am notat, tableta MP 1010 cu Android 4, revenim cu detalii :-)
 •  
 • Raspuns de Ionel Maxim  22 Iulie 2015, 10:04   ·  Ascunde  ·  #2
  Buna ziua domnule Iama,
  Incep prin a-mi cere scuze pentru intarzierea raspunsului meu cu referire la rezultatul consultarii site-urile recomandate de Dvs. Concret, recomandarile gasite pe forumuri se reduc la doua metode: actionare prin orificiul Reset de pe laterala tabletei, sau prin mentinere tastelor Audio Up si Power pentru a obtine un meniu de comenzi. In ce ma priveste, n-am obtinut rezultatul dorit prin nici una din proceduri, ceea ce m-a dus la continuarea cautarii pe Net. Am ajuns la http://mytabletguru.com/ unde sfatul era acelas. Cred ca rezolvarea va fi la RRR !
  Pentru informare: tableta MPMAN tip MP 1010, os Android 4.o.
  Va multumesc,
  Ionel Maxim
 •  
 •  
  Raspuns de Alex Iarna  01 Iulie 2015, 12:32   ·  Ascunde  ·  #3
  Buna ziua, daca tableta nu porneste deloc (are ecranul negru oricat de mult tineti apasat butonul de pornire) cel mai probabil este o problema cu alimentarea - incercati sa schimbati cablul de alimentare;
  Spuneti-mi mai multe detalii despre tableta (marca, tip, sistem de operare) si am sa va pot redirectiona mai precis; sau puteti cauta solutii pe http://forum.tabletpcreview.com/ sau pe http://www.cnet.com/forums/tablets/ ;)
Adauga un raspuns:
Trebuie sa intri in contul tau ca sa poti raspunde
Tutoriale noi si populare: