Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
RASPUNSURI Toate intrebarile Toate intrebarile Un sfat ptr. instalarea YAHOO!MAIL in limba romana.

Un sfat ptr. instalarea YAHOO!MAIL in limba romana.

0
Am YAHOO!MAIL.in spaniola si cind primesc mailurile le primesc in limba spaniola si as vrea sa le primesc in limba romana nu sa astept sa mi se traduca ,deoarece scrie in bara sus ca "aceasta pagina se traduce in limba romana ,afisati originalul".Deci intrebarea mea este:cum procedez sa-mi instalez YAHOO!MAIL in limba romana? Am gasit un tutorial si -mi spune sa dau clik sus in dreapta unde-mi spune numele si apoi sa aleg Account info,dar mie cind dau clic pe HI ANTON sus in dreapta nu-mi apare Account infoo,apoi sa ma autentific ca sa-mi apara pagina cu YAHOO!ACCOUNT INFO si apoi sa-mi aleg Account setings si apoi limba romana.Va rog sa-mi spuneti alta procedura. Va multumesc anticipat.
1 raspuns(uri) Raspunde si tu!
     
 •  
  Raspuns de Alex Iarna  13 Noiembrie 2013, 12:49   ·  Ascunde  ·  #1
  Salutare,

  In dreapta numelui tau din coltul sus-dreapta se afla un desen rotund asemanator cu o roata dintata - cand ajungi cu sageata de la mouse in dreptul lui se deruleaza un meniu la care ultima optiune este "Account info" in engleza (in spaniola va fi diferit, dar este oricum ultima optiune).
  Dupa ce dai click pe ea ajungi la ecranul unde trebuie sa introduci parola si sa apesi pe butonul de autentificare (nu stiu cum e in spaniola dar este oricum unul singur), apoi ajungi la un alt ecran unde spre sfarsit ai optiunea de schimbare a limbii si a fusului orar.

  Vezi imaginile atasate pentru detalii despre cum accesezi optiunea de schimbare a interfetei Yahoo Mail in limba romana:
Adauga un raspuns:
Trebuie sa intri in contul tau ca sa poti raspunde
Tutoriale noi si populare: