Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU

Videocall la tableta

0
Buna ziua!
Am o tableta EVOTAB 3 http://www.evolioshop.com/ro/tablete-pc/tableta-evotab-3 si nu reusesc sa accesez functia videocall
(webcam) pe Yahoo Messenger si Facebook.(pe Skaype nu am incercat...)
Ma puteti ajuta, va rog?
Multumesc.
6 raspunsuri Raspunde si tu!
     
 • Raspuns de Alex Moise  09 Aprilie 2013, 14:09   ·  Ascunde  ·  #1
  Salutare, pentru a putea initia video-call-uri pe Yahoo Messenger trebuie sa ai instalat plugin-ul gratuit numit "Messenger Voice and Video". Ca sa instalezi acest plugin deschide Yahoo Messenger, autentifica-te, apasa butonul Meniu apoi "Options", apoi "Voice and Video" si apoi "Install Plugin". Alege optiunea "Free" si apasa OK. Dupa asta asteapta instalarea plugin-ului (dureaza 1 minut sau 2).

  In final vei avea un buton suplimentar la fiecare contact, iar cu acest buton vei putea initia apeluri video (are o forma specifica, ai sa-l recunosti cu usurinta). Atentie, nu toate contactele pot primi apeluri video, iar cele care pot primi vor fi anuntate atunci cand initiezi apelul astfel incat sa stie ca urmeaza un apel video!
 •  
 • Raspuns de Craciun Adrian  10 Aprilie 2013, 17:41   ·  Ascunde  ·  #2
  Salutare!
  Iti multumesc, in primul rand , pentru raspuns.
  Am inceput sa urmez indicatiile tale.Plug-in voce si video era deja instalat pe tableta (din start) dar eu (IMPREUNA CU DOZA MEA DE IGNORANTA) incercasem initial un video apel de pe facebook. (tableta-laptop si invers).Si cum nu a functionat, v-am scris. Ulterior am aflat ca de pe android nu poti face video apel de pe facebook.(Poti confirma, te rog?...)
  Acum, am incercat pur si simplu un video apel de pe tableta mea pe un laptop. Functioneaza, e buna si imaginea dar sunetul este foarte, foarte slab. Abia perciptibil.Ma refer la faptul ca eu nu auzeam interlocutorul. In schimb cu castile si cu volumul tabletei la maximum se aude binisor.
  Te rog sa-mi spui daca trebuie sa mai fac anumite setari?
  Si unde anume...ca m-am ratacit!:(
  Multumesc.O seara frumoasa!
 •  
 • Raspuns de Alex Moise  11 Aprilie 2013, 13:00   ·  Ascunde  ·  #3
  Salutare, imi pare bine ca ai reusit apelul pana la urma,
  Pentru a auzi mai bine pe tableta incearca sa maresti volumul microfonului pe laptop!. Poti face asta fie din "Call Setup" de la Yahoo Messenger (il gasesti in meniu, la Actions, iar ajustarea microfonului este la pasul al 2-lea unde trebuie sa citesti ceva de pe ecran iar volumul microfonului va fi ajustat automat astfel incat sa se inteleaga ce citesti) sau poti sa maresti volumul microfonului rapid chiar in timpul apelului de la pictograma cu un microfon desenat care se afla in coltul dreapta-sus al ferestrei de apel. Dupa ce apesi pe microfonul respectiv vei avea disponibil un cursor de volum pe care il poti misca sus-jos.
  Despre apelul video facebook de pe tableta nu stiu ce sa zic dar am sa incerc!
 •  
 • Raspuns de Craciun Adrian  20 Aprilie 2013, 13:52   ·  Ascunde  ·  #4
  Salutare, scuzati intarzierea!
  Am marit volumul microfonului de pe laptop, asa cum mi-ai spus.
  Din pacate, pe tableta, sunetul este in continuare foarte slab.Sanse sunt doar cu castile dar sunetul este slabut si asa.
  Oare tableta sa nu aiba setari pentru difuzor?
 •  
 • Raspuns de Alex Moise  22 Aprilie 2013, 12:43   ·  Ascunde  ·  #5
  La tableta exista setarile standard si butoanele laterale de volum - dar banuiesc ca deja ai dat la maxim acolo. Mai mult de atat nu poti face nimic; chiar producatorii plugin-ului spun in pagina oficiala de pe Google Play asa: "We are aware of incoming call volume issues and we will be addressing those soon."
  Verifica periodic versiunea plugin-ului si cand apare ceva nou actualizeaza-l pe tableta. De obicei problemele astea se rezolva destul de repede!
  Pagina din Google Play este aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yahoo.mobile.client.android.imvideo&hl=ro
 •  
 •  
  Raspuns de Craciun Adrian  26 Aprilie 2013, 06:29   ·  Ascunde  ·  #6
  Salutare!
  Iti multumesc pentru ajutor. Astept o actualizare dar incep sa ma mutumesc cu ce am vazand
  cate comentarii critice exista la adresa acestui plug-in.
  Bafta in continuare.
  Cele bune.
Adauga un raspuns:
Trebuie sa intri in contul tau ca sa poti raspunde
Tutoriale noi si populare: