Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
RASPUNSURI Toate intrebarile Toate intrebarile vreau sa descarc google chrome si se opreste la 99 la suta sau la ultima secunda defapt orce vreau sa descarc aceasi problema intampin ce pot face?

vreau sa descarc google chrome si se opreste la 99 la suta sau la ultima secunda defapt orce vreau sa descarc aceasi problema intampin ce pot face?

0
vreau sa descarc google chrome si se opreste la 99 la suta sau la ultima secunda defapt orce vreau sa descarc aceasi problema intampin ce pot face?
1 raspuns(uri) Raspunde si tu!
     
 •  
  Raspuns de Alex Moise  19 Decembrie 2013, 13:51   ·  Ascunde  ·  #1
  Salutare Remus,

  In primul rand stergi "Temporary files": in Internet Explorer apesi tasta ALT, apoi din meniu apesi pe "Tools" si alegi optiunea "Internet options"; in fereastra care apare apesi pe butonul "Delete" din sectiunea "Browsing history"; mai departe selectezi optiunile 2, 3 si ultima (vezi imaginea de mai jos "1-internet-explorer-clean.png") si apesi butonul "Delete". In final inchizi orice fereastra de Internet Explorer ai deschisa, apoi deschizi una noua si descarci ce ai de descarcat.

  Daca nu functioneaza atunci resetezi Internet Explorer-ul: Tot in meniu, tot la "Tools", tot in "Internet Options" selectezi sectiunea "Advanced" si aici apesi pe butonul "Reset"; in fereastra care apare apesi din nou pe butonul "Reset" (vezi detalii in imaginea "2-internet-explorer-reset.png" de mai jos), apoi inchizi Internet Explorer-ul, deschizi unul nou si descarci...

  Succes!
Adauga un raspuns:
Trebuie sa intri in contul tau ca sa poti raspunde
Tutoriale noi si populare: