Servicii IT Devirusare calculatoare
Devirusare calculatoare 4.5 out of 5 based on 11 votes.
( 11 Votes )

Cand ai nevoie de devirusare?

Devirusare calculatoare

Cand iti apar erori necunoscute pe calculator, cand iti apar automat pagini de internet pe care nu le-ai accesat, cand iti dispar documente sau mesaje, cand programele nu mai pornesc, cand calculatorul se inchide singur sau nu porneste… toate astea sunt semne ca un virus a reusit sa “se strecoare” la tine pe calculator!

Service calculatoare

Cu ce te ajutam noi?

  • Cu interventii rapide de la distanta pentru devirusarea de urgenta,
  • Cu deplasari gratuite pentru devirusarea calculatoarelor infectate – pentru clientii cu abonament de service calculatoare,
  • Devirusare sigura folosind cele mai bune motoare de devirusare existente,
  • Cu protectie continua impotriva virusilor prin instalarea si actualizarea periodica a programelor antivirus testate de noi,
  • Cu cresterea performantelor calculatoarelor prin configurarea judicioasa a programului antivirus astfel incat scanarea sa nu ingreuneze functionarea calculatorului.

In prezent fiecare calculator este supus actiunii tot mai intense a virusilor sau a altor amenintari informatice. Scopul acestora poate varia de la obtinerea din calculatorul tau a unor adrese de email valide pana la obtinerea controlului complet sau transmiterea unor informatii confidentiale cum ar fi numarul cardului de credit pe care il folosesti.

Pentru a asigura un mediu informatic "curat", devirusarea si instalarea  unui program antivirus este o operatiune prioritara in orice abonament de service calculatoare oferit clientilor nostri!

Tutoriale noi si populare: