Servicii IT Service calculatoare

Pretul abonamentului de service calculatoare variaza in functie de numarul echipamentelor tale.

Ca sa afli pretul exact pentru toate calculatoarele tale te rugam sa folosesti calculatorul de mai jos:

Service calculatoare Bucuresti

 

 

Pretul pentru interventii ocazionale (fara abonament) este 65 RON fara TVA pe ora.

Atentie: Serviciile profesionale (contra cost) sunt disponibile doar pentru firme din Bucuresti si imprejurimi! Daca esti persoana fizica te rugam sa alegi solutia la problema ta din sectiunea Solutii gratuite.

Pretul primei ore este indivizibil. Intr-o interventie de maxim 1 ora putem diagnostica problema ta si putem rezolva probleme precum instalarea de programe, instalarea de imprimante sau alte echipamente, devirusarea calculatorului, configurari email, configurarea echipamentelor de retea pentru a accesa internetul cu mai multe calculatoare si multe-multe alte operatiuni curente.

Operatiunile care dureaza mai mult de 1 ora sunt de obicei instalarea sistemului de operare Windows, recuperarea datelor de pe hard-disk-uri defecte si in anumite situatii devirusarea calculatorului.

Pentru interventiile ocazionale te rugam sa ne contactezi pentru o programare, indiferent daca suni din Bucuresti sau din alte localitati. Tipul interventiei (locala sau de la distanta) ramane la latitudinea noastra; important este sa-ti rezolvam problema cat mai repede posibil!

Tutoriale noi si populare: