Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT
Tutoriale IT 4.5 out of 5 based on 34 votes.
( 34 Votes )
Service calculatoare Bucuresti

 

Bine ai venit in sectiunea de tutoriale!

In aceasta sectiune iti prezentam pas-cu-pas tutoriale in limba romana pentru solutionarea unor probleme ce pot aparea pe calculatorul, tableta sau telefonul tau. De asemena iti prezentam solutii inedite pentru imbunatatirea modului de functionare al calculatorului tau.

Atentie: prin folosirea acestor tutoriale certifici faptul ca esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare!

Cum procedezi:

Simplu, cauta aici detalii despre problema ta, apoi aplica pasii tutorialului pe calculatorul/tableta/telefonul tau:

Sau:

Service calculatoare Bucuresti

Din meniul Tutoriale IT din stanga acestei pagini selectezi categoria care te intereseaza;

Vei obtine o lista cu toate tutorialele referitoare la categoria respectiva. Accesand tutorialul respectiv (click pe el) vei obtine solutia intreaga pe care o poti aplica pas cu pas pe calculatorul tau.

Inainte de aplicarea solutiei respective pe calculatorul tau te rugam sa faci o copie de siguranta a tuturor datelor importante de pe calculator. Desi toate aceste solutii sunt testate de noi inainte de publicare, totusi nu putem garanta compatibilitatea lor cu toate calculatoarele si programele folosite de fiecare.

Dupa ce ai creat copia de siguranta te rugam sa aplici pe calculatorul tau cu atentie toti pasii ilustrati in tutorialul pe care l-ai ales.

Dupa aplicarea tutorialului pe calculatorul sau smartphone-ul tau te rugam sa accesezi link-ul "Vrei mai mult? Intreaba aici!" aflat la final si sa ne spui care a fost experienta ta, fie ca ti-a reusit fie ca nu. Pentru situatiile in care nu ti-a reusit vom incerca sa gasim impreuna rezolvarea problemei tale.

In cazul in care doresti un tutorial care nu se afla inca pe site-ul nostru te rugam sa ne transmiti cererea ta si vom prezenta in curand solutia de care ai nevoie pentru calculatorul tau. Pentru asta te invitam in pagina de contact!

Tutoriale noi si populare: