Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Devirusare Devirusare cu programul antivirus gratis Malwarebytes
Devirusare cu programul antivirus gratis Malwarebytes 5.0 out of 5 based on 4 votes.
( 4 Votes )

Malwarebytes Anti-Malware este un antivirus/anti-malware foarte eficace ce vine in ajutorul tuturor tipurilor de utilizatori, fiind disponibil in varianta gratuita sau cu licenta. Daca nu ai instalat inca Malwarebytes Anti-Malware in calculatorul tau, urmareste acest tutorial: http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/instalare-si-depanare/119-instalare-antivirus-gratis-malwarebytes.html

Pentru a executa o devirusare gratis prin intermediul Malwarebytes trebuie sa indeplinesti urmatorii pasi:

Pasul 1. Deschide programul antivirus gratuit Malwarebytes:

Devirusare cu programul antivirus gratis Malwarebytes

Pasul 2. Asigura-te ca meniul Scanare este selectat. Aici se regasesc trei tipuri de scanare: Scanare rapida - cea mai recomandata metoda, fiind si cea mai rapida; Scanare completa - toate discurile vor fi scanate in amanunt, metoda nu este rapida; Scanare Flash - memoria si obiectele autorun vor fi scanate, aceasta metoda fiind valabila doar utilizatorilor licentiati.

Selecteaza Scanare rapida, dupa care apasa butonul Scaneaza:

Devirusare cu programul antivirus gratis Malwarebytes

Pasul 3. Vei obersva ca procesul de scanare rapida a pornit. Asteapta pana cand vei fi instiintat ca procesul s-a incheiat. In cazul in care, din diferite motive, vrei sa intrerupi sau sa anulezi scanarea, poti actiona butoanele Intrerupeti scanarea sau Anulati scanarea din partea de jos a ferestrei:

Devirusare cu programul antivirus gratis Malwarebytes

Pasul 4. In cazul in care programul antivirus gratis Malwarebytes a identificat obiecte malitioase, acestea pot fi indepartate fie pe rand, cu ajutorul butonului Sterge, fie toate odata cu butonul Sterge tot. De asemenea, exista posibilitatea restaurarii fisierelor, prin intermediul butoanelor Restaureaza sau Restaureaza tot. Dupa ce ai indepartat fisierele malitioase, apasa butonul Iesire pentru a inchide fereastra:

Devirusare cu programul antivirus gratis Malwarebytes

Felicitari! In acest moment, procesul de devirusare gratis cu ajutorul programului antivirus Malwarebytes Anti-Malware s-a incheiat cu succes.

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: