Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Devirusare Devirusare cu programul antivirus Avira
Devirusare cu programul antivirus Avira 4.9 out of 5 based on 11 votes.
( 11 Votes )

Daca esti in cautarea unei solutii gratuite si eficiente impotriva virusilor, programul antivirus Avira este o alegere potrivita. Avira Antivirus este un program pentru devirusarea si protectia calculatorului foarte apreciat de utilizatori si poate detecta cu usurinta virusii, trojanii, programele malicioase. De asemenea, poate oferi si protectie pentru si casuta de e-mail.

Nota: Aceasta solutie prezinta devirusarea cu  programul Avira Antivirus. Pentru a instala pe calculatorul tau Avira Antivirus, urmeaza solutia Download si instalare program antivirus gratuit Avira

Pentru a realiza o devirusare a calculatorului tau folosind programul antivirus Avira, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:

Pasul 1. Deschide programul antivirus Avira. Inainte de a incepe devirusarea propriu-zisa, apasa butonul Start update, pentru a te asigura ca baza de date cu virusi este actualizata:

Devirusare cu programul antivirus Avira

Pasul 2. Din meniul PC Protection, alege System Scanner. Din optiunile afisate, alege locatia pe care vrei sa o scanezi pentru devirusarea cu programul antivirus Avira si apoi apasa Start Scan sau tasta F3:

Devirusare cu programul antivirus Avira

Pasul 3. Asteapta ca programul antivirus Avira sa termine scanarea locatiei alese:

Devirusare cu programul antivirus Avira

Pasul 4. In momentul in care programul antivirus Avira gaseste un virus, veti fi notificat printr-un mesaj intr-o fereastra noua. Alege ce actiune sa intreprinsa programul antivirus Avira si apoi apasa butonul Apply now:

Devirusare cu programul antivirus Avira

Pasul 5. Odata ce virusii au fost eliminati din sistem, vei primi un raport al devirusarii calculatorului cu programul antivirus Avira. Dupa ce ai vizualizat raportul, apasa butonul Close pentru a inchide aplicatia:

Devirusare cu programul antivirus Avira

Felicitari, ai reusit cu succes sa iti devirusezi calculatorul cu programul antivirus Avira. De acum te poti bucura de protectie si siguranta in mediul online si offline pentru calculatorul tau.

Nota: Acest exemplu a fost creat folosind Windows XP si Google Chrome. Daca folosesti alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura, dar raman valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: