Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Devirusare Devirusare cu programul antivirus Bitdefender
Devirusare cu programul antivirus Bitdefender 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

BitDefender este un program antivirus romanesc  si cu ajutorul sau iti poti curata calculatorul de virusi si fisierele suspecte sau daunatoare. Antivirusul are si o editie gratuita, care desi nu beneficiaza de toate optiunile celei platibile, poate oferi protectie suficienta pentru orice calculator.

Pentru a-ti devirusa calculatorul cu programul antivirus gratis Bitdefender, este necesar sa urmezi cativa pasi simpli:

Nota: Aceasta solutie prezinta devirusarea cu  programul gratuit Bitdefender. Pentru a instala pe calculatorul tau programul antivirus gratuit Bitdefender, urmeaza solutia Instalare antivirus gratuit Bitdefender Free Edition.

Pasul 1. Deschide programul aivirus BitDefender, versiunea gratuita, si asigura-te ca esti autentificat (pentru detalii legate de crearea contului pe My Bitdefender si autentificare, citeste articolul Instalare antivirus gratuit Bitdefender Free Edition):

Devirusare cu programul antivirus Bitdefender

Pasul 2. Selecteaza din calculatorul tau fisierul/folderul/ partitia de scanat/devirusat cu programul antivirus gratis Bitdefender si apoi apasa butonul din dreapta al mouse-ului. Alege optiunea Scaneaza cu Bitdefender:

Devirusare cu programul antivirus Bitdefender

Pasul 3. Scanarea la cerere este in derulare. Asteapta ca programul antivirus gratis Bitdefender sa incheie scanarea locatiei specificate la pasul anterior:

Devirusare cu programul antivirus Bitdefender

Pasul 4. Scanarea s-a terminat. Programul antivirus gratis Bitdefender a descoperit cativa virusi si a curatat calculatorul de fisierele suspecte. Iata raportul oferit de antivirus:

Devirusare cu programul antivirus Bitdefender

Pasul 5. Daca vrei ca fiserele din calculatorul tau sa fie in permanenta protejate si sa navighezi in siguranta pe internet, este bine ca Scanarea Automata cu programul antivirus gratis Bitdefender sa fie pornita (ON). Asigura-te ca in dreptul optiunii Scanare Automata este selectat butonul ON:

Devirusare cu programul antivirus Bitdefender

Pasul 6. Odata selectata optiunea ON pentru Scanare automata cu programul antivirus gratis Bitdefender, calculatorul tau este protejat in permanenta de orice atac al virusilor:

Devirusare cu programul antivirus Bitdefender

Felicitari, ai reusit sa iti devirusezi cu succes calculatorul cu programul antivirus gratis Bitdefender. Actualizeaza permanent baza de date cu virusi pentru a obtine protectie maxima pentru calculatorul tau.

Nota: Acest exemplu a fost creat folosind Windows XP si Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: