Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Devirusare Devirusare cu programul antivirus gratis Avast 7
Devirusare cu programul antivirus gratis Avast 7 4.8 out of 5 based on 44 votes.
( 44 Votes )

Avast Antivirus reprezinta unul dintre cele mai cunoscute programe de tip antivirus, fiind disponibil atat in varianta cu licenta platita, cat si in varianta gratuita, venind astfel in sprijinul tuturor categoriilor de utilizatori. Ajuns la versiunea 7, Avast Antivirus impresioneaza in primul rand prin paleta foarte larga de optiuni si protectia sporita impotriva virusilor, dar si prin interfata atractiva si usor de folosit.

Pentru a devirusa un calculator cu ajutorul antivirusului gratuit Avast, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Deschide interfata programului Avast Antivirus 7 si apasa butonul Scaneaza Sistemul, aflat in meniul principal Avast:

Devirusare cu programul antivirus gratis Avast 7

Pasul 2. Avast Antivirus 7 iti pune la dispozitie mai multe modalitati de a scana calculatorul in vederea depistarii virusilor. Pentru exemplu, modalitatea folosita este Scanare rapida. Actioneaza butonul Start, din cadrul sectiunii Scanare Rapida, pentru a porni procesul de scanare:

Devirusare cu programul antivirus gratis Avast 7

Pasul 3. Asteapta ca procesul de scanare a calculatorului tau in vederea depistarii visurilor sa se incheie cu succes:

Devirusare cu programul antivirus gratis Avast 7

Pasul 4. In cazul in care rezultatul procesului de scanare a antivirusului Avast Antivirus 7 este Amenintare Detectata!, actioneaza butonul Arata Rezultatele:

Devirusare cu programul antivirus gratis Avast 7

Pasul 5. Urmeaza etapa de devirusare a calculatorului. Selecteaza actiunea pe care doresti sa o aplici tuturor fisierelor virusate (actiunea recomandata este sterge), apoi click pe butonul Aplica. Incheie procesul de devirusare, cu ajutorul antivirusului Avast Antivirus 7, prin apasarea butonului Inchide:

Devirusare cu programul antivirus gratis Avast 7

Pasul 6. Actioneaza butonul Da si calculatorul tau va primi restart automat, necesar finalizarii sesiunii de devirusare:

Devirusare cu programul antivirus gratis Avast 7

Pasul 7. La repornirea sistemului de operare, Avast Antivirus 7 va rula o noua scanare a calculatorului tau, in timpul procesului de boot-are. Dupa aceasta scanare, sistemul tau de operare Windows este devirusat si va porni automat:

Devirusare cu programul antivirus gratis Avast 7

Acestia au fost toti pasii necesari devirusarii unui calculator prin intermediul antivirusului gratuit Avast Antivirus 7. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8 Developer Preview si Avast Antivirus 7. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a antivirusului Avast, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: