Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Devirusare Devirusare cu McAfee AVERT Stinger gratuit
Devirusare cu McAfee AVERT Stinger gratuit 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Aplicatia stand-alone (de sine statatoare) si gratuita McAfee AVERT Stinger te poate ajuta detectezi si sa elimini anumiti virusi specifici din calculatorul tau atunci cand acestia nu sunt depistati in prealabil de un antivirus.

McAfee AVERT Stinger nu inlocuieste niciun program antivirus, el fiind doar un utilitar ajutator pentru eliminarea unor virusi specifici de tipul Autorun, Generic Downloaders sau FakeAlert. Iata si o lista cu cei mai noi virusi pe care ii poate depista McAfee AVERT Stinger: FakeAlert-Rena.bk; FakeAlert-Rena.bl;  Generic Downloader.ko;  Generic FakeAlert.gg.gen; Downloader-BMN.gen.f; FakeAlert-Rena.bh; FakeAlert-SecurityTool.bt; FakeAlert-SysDef.b; Generic Downloader.io; Generic Downloader.kp; Generic FakeAlert.ama; W32/Autorun.worm.aabc;  W32/Autorun.worm.g;  W32/Autorun.worm.g!0BE8F32E.

McAfee AVERT Stinger nu este un program care se instaleaza, ci unul care ruleaza de fiecare data cand ai nevoie. Interfata este minimala si usor de folosit si meniul permite cateva personalizari pentru scanare, detectie si indepartarea anumitor virusi.

Daca vrei sa scanezi calculatorul tau pentru a depista anumiti virusi cu McAfee AVERT Stinger si a-i elimina din sistem, este nevoie sa parcurgi cativa pasi simpli. Iata care sunt acestia:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.softpedia.com/get/Antivirus/McAfee-AVERT-Stinger.shtml si apasa butonul Download:

Devirusare cu McAfee AVERT Stinger gratuit

Pasul 2. Alege una dintre variantele de descarcare a aplicatiei McAfee AVERT Stinger pe calculatorul tau:

Devirusare cu McAfee AVERT Stinger gratuit

Pasul 3. Asteapta ca descarcarea fisierului executabil al programului pentru devirusare McAfee AVERT Stinger  pe calculatorul tau sa se incheie si apoi deschide acest fisier:

Devirusare cu McAfee AVERT Stinger gratuit

Pasul 4. Pe calculatorul tau se va deschide o noua fereastra. Apasa butonul Run pentru a lansa aplicatia gratuita McAfee AVERT Stinger pentru depistarea virusilor specifici:

Devirusare cu McAfee AVERT Stinger gratuit

Pasul 5. Odata deschisa aplicatia McAfee AVERT Stinger, alege meniul Preferinte. De acolo poti seta actiunile pe care vrei sa le intreprinda McAfee AVERT Stinger atunci cand depisteaza anumiti virusi:

Devirusare cu McAfee AVERT Stinger gratuit

Pasul 6. Dupa ce ai revenit la meniul principal al McAfee AVERT Stinger, apasa butonul Browse pentru a alege locatia pe care vrei sa o scanezi cu aplicatia gratuia McAfee AVERT Stinger si apoi butonul Scan Now:

Devirusare cu McAfee AVERT Stinger gratuit

Pasul 7. Dupa ce scanarea a inceput, trebuie sa ai putina rabdare ca McAfee AVERT Stinger gratuit sa poata incheia cu succes devirusarea locatiei alese de pe calculatorul tau:

Devirusare cu McAfee AVERT Stinger gratuit

Pasul 8. Odata incheiat procesul de scanare si devirusare, vei putea vedea raportul actiunilor intreprinse de McAfee AVERT Stinger. Acolo se vor regasi fisierele infectate depistate si fisierele sterse de McAfee AVERT Stinger in timpul devirusarii:

Devirusare cu McAfee AVERT Stinger gratuit

Atentie: Aplicatia stand-alone McAfee AVERT Stinger nu este un inlocuitor pentru antivirus! Ea te poate ajuta atunci cand antivirusul instalat nu poate elimina o serie de virusi specifici din calculatorul tau. McAfee AVERT Stinger nu detecteaza insa orice virus din sistem.

Felicitari, ai salvat si rulat pe calculatorul tau aplicatia gratuita McAfee AVERT Stinger pentru devirusarea sistemului. De acum vei avea protectie sportita pentru calculatorul tau si virusii care trec de antivirusul deja instalat nu vor avea cu siguranta nicio sansa in fata McAfee AVERT Stinger.

Nota: Acest exemplu a fost realizat folosind sistemul de operare Windows XP si browserul Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare sau browser, anumiti pasi pot diferi usor, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: