Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Devirusare Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus

ZoneAlarm Antivirus + Firewall reprezinta un program gratuit ce promite o securitate de top a calculatorului tau prin intermediul solutiilor antivirus si firewall implementate. ZoneAlarm Antivirus + Firewall ofera protectie in timp real impotriva virusilor, securitate impotriva atacurilor informatice si protejarea calculatorului personal de aplicatiile cu caracter malitios, cum ar fi malware-ul sau spyware-ul. Programul ZoneAlarm Antivirus + Firewall se axeaza pe un consum de resurse cat mai redus si o interfata prietenoasa, usor de folosit de catre toti utilizatorii.

Pentru a executa o devirusare rapida a calculatorului tau prin intermediul programului gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall, urmareste acesti pasi:

Nota: Daca nu ai instalat in calculatorul tau programul ZoneAlarm Antivirus + Firewall, citeste intai acest articol: Zone Alarm Antivirus - descarcare si instalare

Pasul 1. Acceseaza interfata ZoneAlarm Antivirus + Firewall si apasa butonul Scan:

Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus

Pasul 2. Continua prin selectarea setarii Quick Scan, pentru o scanare si o devirusare rapida a calculatorului tau cu ajutorul antivirusului ZoneAlarm:

Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus

Pasul 3. Asteapta ca sistemul tau sa fie scanat de catre programul gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall in vederea depistarii virusilor, a aplicatiilor malitioase sau a celor care prezinta un risc pentru calculatorul tau, fiind suspecte de infectii:

Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus

Pasul 4. La finele procesului de scanare, daca au fost depistati virusii sau aplicatii malitioase, ZoneAlarm Antivirus + Firewall va prezenta o lista cu aceste probleme ce necesita atentie. In cazul de fata, antivirusul ZoneAlarm a depistat o aplicatie cu un potential caracter malitios ce necesita tratament manual. Trateaza infectia printr-un click pe Action required, apoi selecteaza optiunea Treat si indeparteaza fisierul suspect:

Nota: In cazul depistarii cu certitudine a unui virus informatic in calculatorul tau, procesul Treat va fi executat in mod automat de catre ZoneAlarm Antivirus + Firewall.

Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus

Pasul 5. In acest moment, programul gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall a devirusat cu succes calculatorul tau. Actioneaza butonul Close pentru a inchide fereastra de scanare si devirusare:

Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus

Nota: Citeste si articolul Configurarea firewall-ului gratuit Zone Alarm pentru a invata cum sa folosesti toate functiile programului ZoneAlarm Antivirus + Firewall, in vederea unei protectii cat mai sporite!

Acestia au fost toti pasii necesari scanarii si devirusarii rapide a calculatorului tau prin intermediul programului gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si ZoneAlarm Antivirus + Firewall 10.2.047. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a programului ZoneAlarm Antivirus + Firewall, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: