Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Devirusare Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus
Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

ZoneAlarm Antivirus + Firewall reprezinta un program gratuit ce promite o securitate de top a calculatorului tau prin intermediul solutiilor antivirus si firewall implementate. ZoneAlarm Antivirus + Firewall ofera protectie in timp real impotriva virusilor, securitate impotriva atacurilor informatice si protejarea calculatorului personal de aplicatiile cu caracter malitios, cum ar fi malware-ul sau spyware-ul. Programul ZoneAlarm Antivirus + Firewall se axeaza pe un consum de resurse cat mai redus si o interfata prietenoasa, usor de folosit de catre toti utilizatorii.

Pentru a executa o devirusare rapida a calculatorului tau prin intermediul programului gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall, urmareste acesti pasi:

Nota: Daca nu ai instalat in calculatorul tau programul ZoneAlarm Antivirus + Firewall, citeste intai acest articol: Zone Alarm Antivirus - descarcare si instalare

Pasul 1. Acceseaza interfata ZoneAlarm Antivirus + Firewall si apasa butonul Scan:

Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus

Pasul 2. Continua prin selectarea setarii Quick Scan, pentru o scanare si o devirusare rapida a calculatorului tau cu ajutorul antivirusului ZoneAlarm:

Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus

Pasul 3. Asteapta ca sistemul tau sa fie scanat de catre programul gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall in vederea depistarii virusilor, a aplicatiilor malitioase sau a celor care prezinta un risc pentru calculatorul tau, fiind suspecte de infectii:

Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus

Pasul 4. La finele procesului de scanare, daca au fost depistati virusii sau aplicatii malitioase, ZoneAlarm Antivirus + Firewall va prezenta o lista cu aceste probleme ce necesita atentie. In cazul de fata, antivirusul ZoneAlarm a depistat o aplicatie cu un potential caracter malitios ce necesita tratament manual. Trateaza infectia printr-un click pe Action required, apoi selecteaza optiunea Treat si indeparteaza fisierul suspect:

Nota: In cazul depistarii cu certitudine a unui virus informatic in calculatorul tau, procesul Treat va fi executat in mod automat de catre ZoneAlarm Antivirus + Firewall.

Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus

Pasul 5. In acest moment, programul gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall a devirusat cu succes calculatorul tau. Actioneaza butonul Close pentru a inchide fereastra de scanare si devirusare:

Devirusare rapida cu Zone Alarm Antivirus

Nota: Citeste si articolul Configurarea firewall-ului gratuit Zone Alarm pentru a invata cum sa folosesti toate functiile programului ZoneAlarm Antivirus + Firewall, in vederea unei protectii cat mai sporite!

Acestia au fost toti pasii necesari scanarii si devirusarii rapide a calculatorului tau prin intermediul programului gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si ZoneAlarm Antivirus + Firewall 10.2.047. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a programului ZoneAlarm Antivirus + Firewall, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: