Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Devirusare Devirusare cu Anvi Smart Defender gratuit

Anvi Smart Defender este un program gratuit care ofera protectie antivirus, anti-spyware si impotriva altor amentintari de tipul toienilor sau fisierelor adware . Un alt avantaj major al acestui program il constituie faptul ca poate rula pe calculatoarele care au deja instalat un alt program antivirus, fiind compatibil cu marea majoritate a acestora.

Anvi Smart Defender ofera calculatorul tau protectie puternica, in timp real, posibilitatea de a scana rapid si usor fisierele suspecte , dar si posibilitatea de a optimiza sistemul de operare.

Pentru a reliza o devirusare cu Anvi Smart Defender gratuit, este necesar sa urmezi cativa pasi foarte simpli. Iata care sunt acestia:

Atentie: Pentru a urma acest exemplu trebuie sa ai instalat pe calculatorul tau programul antivirus Anvi Smart Defender. Daca nu ai instalat acest program, urmeaza mai intai solutia Anvi Smart Defender - descarcare si instalare.

Pasul 1. Deschide programul Anvi Smart Defender gratuit si alege Quick Scan pentru a realiza o scanare rapida a calculatorului tau si pentru a vedea daca este nevoie de o devirusare a acestuia:

Devirusare cu Anvi Smart Defender gratuit

Pasul 2. Programul Anvi Smart Defender gratuit va incepe scanarea calculatorului tau. Asteapta pana cand procesul de scanare se va incheia:

Devirusare cu Anvi Smart Defender gratuit

Pasul 3. Dupa ce programul antivirus Anvi Smart Defender a incheiat scanarea, vei vedea daca acesta a gasit vreo amenintare in sistemul tau. In exemplul de aici Anvi Smart Defender a gasit o amenintare. Apasa View details pentru a vedea despre ce virus este vorba:

Devirusare cu Anvi Smart Defender gratuit

Pasul 4. Anvi Smart Defender a afisat o noua fereastra, in care sunt listate fisierele infestate cu virusi gasite in calculatorul tau. Apasa butonul Close pentru a reveni la meniul anterior sau Save report daca vrei salvarea unui raport cu virusii gasiti:

Devirusare cu Anvi Smart Defender gratuit

Pasul 5. Pentru a indeparta din calculatorul tau virusii gasiti  si a realiza o devirusare a sistemului  cu Anvi Smart Defender gratuit, apasa butonul Remove:

Devirusare cu Anvi Smart Defender gratuit

Pasul 6. Iata ca programul  anti-spyware Anvi Smart Defender gratuit a eliminat din calculatorul tau virusii gasiti. Apasa butonul Back pentru a reveni la meniul anterior:

Devirusare cu Anvi Smart Defender gratuit

Pasul 7. Pentru a fi convins ca sistemul tau este protejat tot timpul, acceseaza meniul Guard (iconita sub forma de scut) si asigura-te de toate optiunile de protejare a calculatorului tau sunt acitivate (ON):

Devirusare cu Anvi Smart Defender gratuit

Pasul 8. De asemenea, inainte de a efectua alte scanari, este bine sa te asiguri ca programul Anvi Smart Defender are baza de date actualizata. Apasa butonul Update Now (daca nu ai afisat mesajul You already have the latest version – care inseamna ca programul este la zi):

Devirusare cu Anvi Smart Defender gratuit

Ai reusit cu succes sa realizezi o devirusare a calculatorului tau cu ajutorul programului gratuit Anvi Smart Defender. Acesta te poate ajuta ori de cate ori ai nenoie de protectie sporita pentru sistemul tau sau atunci cand suspectezi ca anumite fisiere sunt virusate.

Nota: Acest exemplu a fost creat folosind sistemul de operare Windows XP si browserul Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pot diferi usor, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: