Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Devirusare Devirusare calculatoare - metoda ultra-rapida!
Devirusare calculatoare - metoda ultra-rapida! 5.0 out of 5 based on 3 votes.
( 3 Votes )

 

Devirusarea calculatorului in cateva minute se poate face convenabil folosind modulul de scanare rapida BitDefender QuickScan.

Atentie: pentru a folosi acest modul trebuie sa deschizi aceasta pagina folosind Internet Explorer sau Mozilla Firefox. In Windows 7 iti recomandam sa pornesti Internet Explorer sau Mozilla Firefox ca Administrator!

Incepe prin a apasa butonul "Porneste Scanare" de mai jos, apoi urmeaza instructiunile:

Toata operatiunea de devirusare va avea loc in modulul de mai sus, te rugam sa urmaresti cu atentie mesajele din acest modul!

Durata acestei devirusari este de maxim 5 minute. Vor fi scanate toate programele care ruleaza in prezent precum si toate fisierele sistemului de operare care ar putea contine virusi.

Iata pasii de urmat pentru finalizarea devirusari:

1. Dupa ce ai apasat pe butonul "Porneste scanare" iti va aparea o bara de atentionare in partea de sus a ecranului. Apasa pe aceasta bara de atentionare si alege optiunea "Install this Add-on...":

Devirusare ultra-rapida

2. In fereastra de confirmare apasa pe butonul "Install":

Devirusare ultra-rapida

3. Apoi selecteaza optiunea "I Accept" si apasa butonul "OK":

Devirusare ultra-rapida

4. In scurt timp operatiunea de devirusare va incepe prin scanarea programelor si proceselor ce ruleaza in momentul respectiv si apoi va continua cu scanarea fisierelor sistemului de operare:

Devirusare ultra-rapida

5. Asteapta incheierea procesului de scanare si observa mesajul prezentat in modului de devirusare:

Devirusare ultra-rapida

In cazul in care calculatorul tau este "curat" vei primi mesajul de mai sus: "Nimic infectat". Pentru detalii despre fisierele scanate poti accesa optiunea "Vezi jurnal".

Daca exista fisiere virusate in calculatorul tau modulul de devirusare va incerca sa le repare automat si vei primi un mesaj care te anunta despre acest lucru. Prin accesarea optiunii "Vezi jurnal" vei putea afla ce fisiere au fost infectate si daca toate au putut fi reparate. In cazul in care au ramas fisiere infectate va trebui sa urmezi una din celelalte solutii gratuite de devirusare din sectiunea "Devirusare gratuita".

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: