Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Devirusare Devirusare PC cu Norman Malware Cleaner fara instalare
Devirusare PC cu Norman Malware Cleaner fara instalare 4.4 out of 5 based on 5 votes.
( 5 Votes )

Articolul de mai jos ilustreaza pasii necesari descarcarii si instalarii programului gratuit Norman Malware Cleaner. Pentru realizarea acestui exemplu am folosit un calculator care utilizeaza sistemul de operare Windows 7 Ultimate si browserul Internet Explorer 9.

Norman Malware Cleaner este un program care protejeaza calculatorul de malware si alte fisiere daunatoare, fara a fi nevoie sa fie instalat.

Norman Malware Cleaner este un fisier executabil de sine statator, iar lansarea aplicatiei inseamna efectiv rularea acestui fisier, fara ca el sa se instaleze pe calculatorul tau. Interfata este simpla si intuitiva, astfel ca orice utilizator va reusi rapid sa foloseasca acest program. Norman Malware Cleaner dispune de patru moduri de scanare: quick, normal, full si custom. Norman Malware Cleaner este gratuit si poate fi descarcat rapid de orice utilizator care vrea protectie sporita pentru PC-ul sau.

Pentru a descarca si executa Norman Malware Cleaner pe calculatorul tau este necesar sa urmezi cativa pasi foarte simpli. Citeste articolul urmator pentru a oberva cum se realizeaza o devirusare cu Norman Malware Cleaner:

Pasul 1. Deschide un browser de internet si acceseaza pagina: http://safeground.norman.com/home_and_small_office/trials_downloads/malware_cleaner Introdu o adresa de email valida si selecteaza tara de resedinta pentru a putea descarca fisierul executabil. Actioneaza butonul Download Free Malware Cleaner:

Devirusare PC cu Norman Malware Cleaner fara instalare

Pasul 2. Pe calculatorul tau se va deschide o noua fereastra in care esti intrebat daca vrei sa rulezi sau sa salvezi fisierul executabil Norman Malware Cleaner. In exemplul de aici am ales Run pentru a rula direct fisierul:

Devirusare PC cu Norman Malware Cleaner fara instalare

Pasul 3. Esti intrebat daca permiti acestui fisier sa execute modificari pe calculatorul tau. Apasa butonul Yes pentru a continua:

Devirusare PC cu Norman Malware Cleaner fara instalare

Pasul 4. Pentru a putea folosi programul Norman Malware Cleaner pe calculatorul tau, este necesar sa fii de acord cu termenii si conditiile de instalare. Apasa butonul Accept:

Devirusare PC cu Norman Malware Cleaner fara instalare

Pasul 5. Odata deschis programul Norman Malware Cleaner pe calculatorul tau, acceseaza meniul Options pentru a configura caractersticile programului. Bifeaza optiunile pe care le consideri necesare si apoi apasa butonul Start:

Devirusare PC cu Norman Malware Cleaner fara instalare

Pasul 6. Alege acum meniul Scan si alege un tip de scanare pe care vrei sa o realizezi. In exemplul de aici am ales modul Quick. Apasa butonul Start pentru a incepe:

Devirusare PC cu Norman Malware Cleaner fara instalare

Pasul 7. Asteapta ca Norman Malware Cleaner sa incheie scanarea calculatorului tau. Acest proces poate dura cateva minute,  in functie de marimea fisierelor scanate:

Devirusare PC cu Norman Malware Cleaner fara instalare

Pasul 8. Dupa ce scanarea s-a incheiat, vei vedea daca exista amenintari in sistem. In exemplul de aici exista o amenintare. Alege meniul Quarantine:

Devirusare PC cu Norman Malware Cleaner fara instalare

Pasul 9. Fiserul depistat ca daunator a fost mutat in carantina. Selecteaza acest fisier si apasa butonul Delete. Acum amenintarea a disparut din sistem. Repeta aceasta operatiune ori de cate ori consideri necesar pentru a elimia fisierel malware si nu numai din sistemul tau:

Devirusare PC cu Norman Malware Cleaner fara instalare

Acestia au fost pasii necesari scanarii calculatorului tau cu ajutorul programului Norman Malware Cleaner. De acum te poti bucura de protectie sporita pentru pe calculatorul tau. Tine cont de faptul ca Norman Malware Cleaner nu este un ativirus propriu zis, ci o unealta care ofera protectie suplimentara impotriva fisierelor de tip malware si a altor fisiere daunatoare.

Nota: Tutorial realizat cu ajutorul unui calculator care foloseste sistemul de operare Windows 7 Ultimate si browserul Internet Explorer 9. Daca utilizezi un alt sistem de operare sau browser anumiti pasi pot sa diefere intr-o oarecare masura, insa raman valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: