Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Devirusare Devirusare calculator cu Bitdefender 60 seconds
Devirusare calculator cu Bitdefender 60 seconds 4.5 out of 5 based on 11 votes.
( 11 Votes )

Devirusare calculator cu Bitdefender 60 seconds

Acest tutorial are rolul de a ilustra pas cu pas descarcarea si utilizarea aplicatiei gratuite Bitdefender 60-Second Virus Scanner. Aceasta aplicatie are menirea de a proteja calculatoarele cu sisteme de operare Windows impotriva atacurilor virusilor informatici, foarte simplu si rapid, fara un consum mare de resurse. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un calculator bazat pe sistemul de operare Windows 8 si versiunea 1.0.1.392 a programului gratuit Bitdefender 60-Second.

Bitdefender 60-Second Virus Scanner reprezinta o aplicatie absolut gratuita ce scaneaza rapid, silentios si proactiv calculatorul tau cu sistem de operare Windows in vederea protejarii acestuia impotriva virusilor informatici. 60-Second Virus Scanner poate fi folosit impreuna cu alti antivirusi, este disponibil in limba romana, iar utilizarea acestuia nu implica decat cateva click-uri.

Concret, acest tutorial ne invata cum sa descarcam, instalam si utilizam aplicatia gratuita Bitdefender 60-Second Virus Scanner, in vederea devirusarii sau protejarii calculatorului personal cu sistem de operare Windows impotriva atacurilor virusilor informatici. Citeste cu atentie pasii urmatori:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download Bitdefender 60-Second Virus Scanner la adresa: http://www.bitdefender.ro/solutions/60-second-virus-scanner.html si apasa butonul Disponibil Gratuit:

Devirusare calculator cu Bitdefender 60 seconds

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit Bitdefender 60-Second in calculatorul tau:

Devirusare calculator cu Bitdefender 60 seconds

Pasul 3. Citeste termenii licentei de utilizare a aplicatiei 60-Second cu un click pe link-ul Contract de licenta pentru utilizatorul final si continua actionand butonul Accepta si instaleaza:

Devirusare calculator cu Bitdefender 60 seconds

Pasul 4. Asteapta ca programul gratuit de protectie antivirus si devirusare Bitdefender 60-Second sa se instaleze cu succes in calculatorul tau cu sistem de operare Windows:

Devirusare calculator cu Bitdefender 60 seconds

Pasul 5. Avanseaza catre utilizarea programului Bitdefender 60-Second Virus Scanner actionand butonul Termina:

Devirusare calculator cu Bitdefender 60 seconds

Pasul 6. In acest moment, aplicatia gratuita de protectie antivirus si devirusare Bitdefender 60-Second este activa si gata de utilizare, calculatorul tau fiind protejat in timp real impotriva atacurilor virusilor informatici prin intermediul scanarilor proactive si silentioase. De asemenea, vei observa aparitia pe desktop-ul calculatorului tau a agentului Bitdefender 60-Second, prin intermediul caruia poti efectua manual o scanare antivirus rapida si silentioasa. Apasa butonul Pornire scanare: 

Devirusare calculator cu Bitdefender 60 seconds

Pasul 7. Asteapta ca programul Bitdefender 60-Second Virus Scanner sa finalizeze procesul de scanare a calculatorului tau impotriva problemelor de securitate si virusilor informatici:

Devirusare calculator cu Bitdefender 60 seconds

Pasul 8. In cazul de fata, Bitdefender 60-Second a depistat probleme de securitate ce trebuiesc rezolvate pentru a beneficia de o protectie cat mai buna impotriva virusilor. Actioneaza butonul Vizualizare raport pentru a avansa catre rezolvarea problemelor:

Devirusare calculator cu Bitdefender 60 seconds

Pasul 9. Dupa cum se poate observa, Bitdefender 60-Second nu a descoperit virusi in calculatorul scanat, deci o devirusare nu este necesara, insa a fost depistata o problema de securitate ce consta in dezactivarea controlului asupra contului de utilizator. Astfel de probleme se pot rezolva rapid si simplu cu un simplu click pe link-ul Repara-l, asa cum se poate observa si in imaginea de mai jos. Pe acelasi principiu se rezolva si devirusarea calculatoarelor infestate:

Devirusare calculator cu Bitdefender 60 seconds

Aceasta a fost prezentarea descarcarii, instalarii si utilizarii aplicatiei gratuite Bitdefender 60-Second Virus Scanner, in vederea devirusarii sau protejarii calculatorului personal cu sistem de operare Windows impotriva atacurilor virusilor informatici. Acum esti protejat impotriva virusilor si problemelor de securitate prin intermediul programului gratuit Bitdefender 60-Second Virus Scanner, avand posibilitatea de a devirusa cu usurinta calculatoarele virusate sau de a preveni virusarea.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8, Internet Explorer 10 si Bitdefender 60-Second 1.0.1.392. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare, alt browser si/sau alta versiune a aplicatiei Bitdefender 60-Second, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: