Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Download Skype in romana si creare ID Skype
Download Skype in romana si creare ID Skype 4.4 out of 5 based on 233 votes.
( 233 Votes )

Skype reprezinta un utilitar gratuit ce ofera utilizatorilor de oriunde posibilitatea de a efectua apeluri telefonice cu video si conferinte prin intermediul Internetului. Avandu-si bazele cladite pe tehnologia VoIP (Voice over IP), Skype este recunoscut in toata lumea datorita calitatii pe care acesta o ofera, fiind net superior concurentilor.

Pentru a instala Skype in limba romana pe calculatorul tau va trebui sa parcurgi urmatorii pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download a programului Skype la adresa http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-computer/windows si apasa pe butonul Download Skype:

Download Skype si creare ID Skype

Pasul 2. Vei observa deschiderea unei ferestre necesare creearii unui nou ID Skype. Completeaza datele necesare in campurile din aceasta pagina. Cu ajutorul functiei scroll a mouse-ului tau, deruleaza treptat pagina catre partea inferioara a acesteia si completeaza detaiile necesare creari ID-ului tau de Skype:

Download Skype si creare ID Skype

Download Skype si creare ID Skype

Download Skype si creare ID Skype

Pasul 3. Dupa completare, apasa butonul I agree - Continue pentru a activa noul ID gratuit si a continua procesul de instalare al programului Skype in limba romana pe calculatorul tau:

Download Skype si creare ID Skype

Pasul 4. Vei observa aparitia paginii de download Skype si a managerului de descarcare in partea inferioara a imaginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat instalarea programului Skype in limba romana pe calculatorul tau:

Download Skype si creare ID Skype

Pasul 5. Alege limba romana si citeste Angajamentul de Utilizator Final Skype si Declaratia de Confidentialitate Skype. Dupa ce ai luat la cunostinta, apasa butonul Sunt de acord - Inainte:

Download Skype si creare ID Skype

Pasul 6. Asteapta ca fisierele necesare instalarii Skype in limba romana sa fie descarcate si procesul de instalare al acestora sa se incheie:

Download Skype si creare ID Skype

Pasul 7. Skype va porni automat. Pentru a utiliza programul, introdu datele contului tau in campii Nume Skype si Parola, dupa care actioneaza butonul Doresc sa ma conectez:

Download Skype si creare ID Skype

Pasul 8. In acest moment esti autentificat cu ID-ul creat anterior si programul Skype in limba romana este gata de utilizare:

Download Skype si creare ID Skype

Acestia au fost pasii ce trebuiesc strabatuti pentru descarcarea si instalarea programului Skype in limba romana precum si pentru creare unui nou ID de Skype. Succes!

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# MARIANA JARCALAU 05-08-2016 16:36
Nu pot instala skype
 
 
# tulicaelena 08-11-2014 16:57
Nu. Stiu. Da. Sa. Activat. Mulmumesc
 
 
# zaharia Daniel 10-06-2015 18:47
Instalare skype
 
 
# denisa pompiliu 23-06-2014 19:02
skype iei
 
 
# cureleacosmin 16-04-2012 11:17
voua va place?
 
Tutoriale noi si populare: