Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Instalare skin Winamp
Instalare skin Winamp 3.5 out of 5 based on 2 votes.
( 2 Votes )

Programul Winamp poate fi personalizat cu ajutorul asa numitelor skinuri pentru a crea o experienta mai antrenanta, diferita la fiecare utilizare. Poti incerca diferite modele de skin Winamp pentru Windows XP, Windows 7 sau alte versiuni. Acestea sunt gratuite si nu afecteaza cu nimic funcitonarea calculatorului tau.

Atentie, pentru a instala programul Winamp gratuit pe calculatorul tau urmeaza solutia Descarcare si instalare Winamp gratis.

Pentru a descarca si instala gratuit skinuri winamp trebuie doar sa urmezi cativa pasi foarte simpli:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.winamp.com/skins si alege meniul Skins:

Instalare skin Winamp

Pasul 2. Din meniul Skins, alege Browse Skins. Acolo vei gasi o serie de categorii de unde poti descarca skinuri winamp pentru Windows, diferite versiuni, si nu numai. Aici am ales categoria Stylish si modelul Cyanian:

Instalare skin Winamp

Pasul 3. Dupa ce ai ales modelul, apasa butonul Download pentru a descarca noul skin pentru Winamp:

Instalare skin Winamp

Pasul 4. Salveaza fisierul in calculatorul tau prin actionarea butonului Save:

Instalare skin Winamp

Pasul 5. Vei fi intrebat daca vrei sa instalezi noul skin pentru Winamp si esti atentionat sa salvezi si instalezi astfel de fisiere numai din surse sigure. Apasa Yes:

Instalare skin Winamp

Pasul 6. Odata instalat noul skin pentru Winamp, iata cum va arata interfata a programului:

Instalare skin Winamp

Pasul 7. Daca vrei sa mai incerci si alt skin pentru Winamp, intri din nou pe site-ul mentionat la pasul 1 si alegi alta categorie. Aici am ales Retro si skinul Coca Cola:

Instalare skin Winamp

Pasul 8. Urmand aceeasi pasi ca si cei pentru instalarea skinului Cyanian, vei descarca, salva si instala noul skin. Iata cum va arata Winamp de data aceasta:

Instalare skin Winamp

Pasul 9. In cazul in care vrei sa mai incerci noi modele, urmezi acceasi pasi pentru instalare. De asemenea, daca nu te-ai decis in alegerea skinurilor, le mai poti vizualiza actionand butonul Main Meniu din coltul stanga sus al ferestrei Winamp, apoi Skins si acolo vei vedea modelele pe care le ai instalate si pe care le poti aplica programului:

Instalare skin Winamp

Urmand acesti pasi simpli iti poti personaliza programul Winamp cu diferite skinuri si poti asculta si viziona fisierele media preferate cu interfata care ti se potriveste cel mai bine. Ai de ales dintre foarte multe modele, gratuite.

Exemplul a fost creat folosind sistemul de operare Windows XP si browserul Google Chrome. Daca utilizezi alt sistem de operare si/sau browsere pasii pot diferi intr-o anumita masura, dar raman totusi valabili. 

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: