Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Download si instalare Java
Download si instalare Java 4.5 out of 5 based on 47 votes.
( 47 Votes )

Java reprezinta un limbaj de programare folosit la scara larga si o platforma pe care se bazeaza un numar foarte mare de aplicatii utile, aplicatii de tip business sau chiar jocuri online. Aceste aplicatii si jocuri pot fi accesate doar daca suportul Java gratuit este instalat in sistemul tau.

Pentru a instala Java, este necesar sa parcurgi acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download Java la adresa http://www.java.com/en/ si apasa butonul Free Java Download:

Download si instalare Java

Pasul 2. In urmatoarea etapa se regasesc conditiile si termenii de utilizare ai Java (pentru a deschide lista cu termenii si conditiile Java, click pe link-ul end user license agreement). Dupa ce ai luat la cunostinta, actioneaza butonul Agree and Start Free Download:

Download si instalare Java

Pasul 3. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a imaginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare Java in calculatorul tau:

Download si instalare Java

Pasul 4. Actioneaza butonul Install pentru ca instalarea propriu-zisa sa porneasca:

Download si instalare Java

Pasul 5. Asteapta ca procesul de instalare Java sa se incheie cu succes:

Download si instalare Java

Pasul 6. Java a fost instalat cu succes in calculatorul tau. Apasa butonul Close si aplica un restart browser-ului tau (in cazul in care il ai deschis) pentru ca suportul Java sa fie incarcat si folosit corespunzator:

Download si instalare Java

Felicitari! Acestia au fost pasii ce trebuiesc strabatuti pentru a instala suportul Java gratuit. Acum poti rula fara probleme aplicatiile bazate pe aceasta tehnologie. Succes!

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# Militianu 10-08-2014 13:10
Salut ma poti ajuta si pe mine la instalarea ? :D
La mine e o eroare :| care spune asa : Download File C:\Documents and Settings\Computer\Application Data\Sung\Java\jre1.7.0_67\jre 1.7.0_67-c.msi is corupt.

Deci asta e eroarea daca sti cum sa o rezolv te rog conctateazama la id de mess : militianu_snk sau pe skype : nicu.laibar !

Multumesc!
 
 
# giuran 11-05-2012 21:18
multumesc pentru descarcarea java multumesc
:lol: :lol:
 
Tutoriale noi si populare: