Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Download si instalare VPlayer gratis
Download si instalare VPlayer gratis 4.3 out of 5 based on 8 votes.
( 8 Votes )

VPlayer reprezinta un player video distribuit gratis ce poate reda fisiere precum avi, mpg, ogm, asf, wmv sau rmvb. VPlayer dispune de o interfata foarte simpla si usor de abordat de catre oricine.

Pentru a descarca si instala player-ul video Vplayer in calculatorul tau, trebuie sa urmezi acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina de download Vplayer la adresa http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Players/VPlayer.shtml si apasa butonul Download:

Download si instalare VPlayer gratis

Pasul 2. Continua procesul de descarcare si instalare a media player-ului Vplayer apasand link-ul Softpedia Secure Download (US):

Download si instalare VPlayer gratis

Pasul 3. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a imaginii. Apasa butonul Open pentru a descarca si deschide automat arhiva vplayer_06d.zip cu ajutorul managerului de arhive instalat in clalculatorul tau:

Download si instalare VPlayer gratis

Pasul 4. Din managerul tau de arhive, actioneaza butonul Extract To (pentru exemplu, a fost utilizat managerul de arhive Winrar):

ATENTIE! In cazul in care nu ai instalat in sistemul tau de operare niciun manager de arhive, citeste acest articol in legatura cu descarcarea si instalarea managerului de arhive gratuit 7-Zip: http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/instalare-si-depanare/188-download-si-instalare-7zip-gratis.html

Download si instalare VPlayer gratis

Pasul 5. Selecteaza locatia unde vrei ca fisierele din cadrul arhivei sa fie despachetate, dupa care apasa butonul Ok pentru a confirma (pentru exemplu, am ales locatia Desktop):

Download si instalare VPlayer gratis

Pasul 6. Deschide executabilul VPlayer.exe proaspat dezarhivat in locatia aleasa anterior. Interfata media player-ului VPlayer va porni si va fi gata de utilizare:

Download si instalare VPlayer gratis

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii gratis a player-ului VPlayer la tine in calculator. Spor la treaba!

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7, Internet Explorer 9 si WinRar 4.10. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare, browser sau manager de arhive, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: