Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Download si instalare DivX Plus Codec Pack

DivX Plus Codec Pack reprezinta o suita gratuita ce contine codecurile necesare rularii fisierelor .mkv, un convertor video, un player video local cat si un player video web.

Pentru a descarca si instala DivX Plus Codec Pack in calculatorul tau, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download DivX Plus Codec Pack la adresa http://www.divx.com/en/software/divx-plus/codec-pack si apasa butonul Free Download:

Download si instalare DivX Plus Codec Pack

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat fisierele necesare instalarii pachetului DivX Plus Codec Pack gratis in calculatorul tau:

Download si instalare DivX Plus Codec Pack

Pasul 3. In functie de preferinte, selecteaza limba si actioneaza butonul Next:

Download si instalare DivX Plus Codec Pack

Pasul 4. Asteapta ca procesul de instalare al DivX Plus Codec Pack sa se initializeze:

Download si instalare DivX Plus Codec Pack

Pasul 5. In urmatoarea etapa se regasesc conditiile si termenii de utilizare ai DivX Plus Codec Pack. Dupa ce ai luat la cunostinta, selecteaza casuta I accept the terms in the license agreement si click pe butonul Agree:

Download si instalare DivX Plus Codec Pack

Pasul 6. DivX Plus Codec Pack iti ofera posibilitatea de a selecta elementele pe care doresti sa le instalezi. Dupa ce ai selectat elementele in functie de preferinte si nevoi, apasa butonul Next pentru a continua:

Download si instalare DivX Plus Codec Pack

Pasul 7. Procesul de instalare al DivX Plus Codec Pack include posibilitatea de a scana calculatorul tau de virusi si spyware cu ajutorul Norton Security Scan. In cazul in care doresti ca utilitarul Norton sa-ti scaneze calculatorul de virusi si spyware, selecteaza casuta Include Norton Security Scan si apasa pe link-ul Norton User Agreement pentru a lua la cunostinta termenii de utilizare ai acestuia, apoi click pe butonul Agree. Daca nu doresti acest lucru, deselecteaza casuta Include Norton Security Scan apasa pe butonul Next pentru a continua (in exemplul dat, scanarea nu a fost selectata):

Download si instalare DivX Plus Codec Pack

Pasul 8. Asteapta ca DivX Plus Codec Pack sa se descarce si sa se instaleze in calculatorul tau:

Download si instalare DivX Plus Codec Pack

Pasul 9. Pachetul DivX Plus Codec Pack s-a instalat cu succes in calculatorul tau. In cazul in care doresti sa fi anuntat periodic pe adresa ta de email in legatura cu noile update-uri si aparitii DviX, introdu adresa de email in campul Sign up for the DivX Newsletter. Pentru a inchide fereastra, actioneaza butonul Finish:

Download si instalare DivX Plus Codec Pack

In acest moment, ai strabatut toti pasii necesari descarcarii si instalarii suitei gratuite DivX Plus Codec Pack in calculatorul tau si este gata de utilizare. Spor la treaba!

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: