Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Download si instalare Picasa
Download si instalare Picasa 4.4 out of 5 based on 5 votes.
( 5 Votes )

Picasa reprezinta un editor foto distribuit gratuit utilizatorilor de Windows XP, Windows Vista si Windows 7. Picasa se remarca printr-o interfata bogata in optiuni, dar in acelasi timp placuta si usor de utilizat chiar si de catre utilizatorii mai putin experimentati.

Pentru a descarca si instala editorul foto Picasa in calculatorul tau, este necesara indeplinirea urmatorilor pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download Picasa la adresa http://picasa.google.com/ si apasa butonul Descarcati Picasa:

Download si instalare Picasa

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat fisierele necesare instalarii programului de modificat poze Picasa in calculatorul tau:

Download si instalare Picasa

Pasul 3. In urmatoarea etapa se regaseste contractul de licenta al editorului foto Picasa. Dupa ce ai luat la cunostinta, apasa pe butonul De acord:

Download si instalare Picasa

Pasul 4. Alege locatia in care doresti ca fisierele necesare rularii programului Picasa sa fie instalate apasand butonul Alege (aceasta actiune nu este obligatorie, recomand pastrarea setarii standard), dupa care actioneaza butonul Instaleaza pentru a porni instalarea propriu-zisa a programului de modificat poze Picasa:

Download si instalare Picasa

Pasul 5. Asteapta ca procesul de instalare al Picasa sa se incheie cu succes:

Download si instalare Picasa

Pasul 6. Seteaza in functie de preferinte si nevoi ultimele setari ale procesului de instalare Picasa, dupa care apasa butonul Terminare pentru a inchide fereastra. Programul de modificat poze Picasa va porni in mod automat:

Download si instalare Picasa

In acest moment, programul de modificat poze gratuit Picasa este instalat in calculatorul tau si gata de utilizare. Spor la treaba!

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: