Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Download si instalare client Teamviewer

Atunci cand ai nevoie de anumite informatii sau fisiere de la un calculator aflat la distanta sau cand esti nevoit sa faci un schimb de informatii rapid intre doua calculatoare, poti folosi un program care conecteaza instant cele doua computere. Acesta se numeste Teamviewer.

Teamviewer remote este gratuit pentru uz necomercial si personal si se instaleaza foarte usor de orice utilizator. Peste 100 de milioane de utilizatori din toata lumea folosesc acest program pentru accesarea unui calculator aflat la distanta.

Iata care sunt pasii necesari pentru a descarca si instala Teamviewer client pe calculatorul tau:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.teamviewer.com/en/index.aspx si apasa butonul Start Full Version pentru a descarca Teamviewer pentru accesarea unui calculator aflat la distanta:

Download si instalare client Teamviewer

Pasul 2. Dupa ce fisierul s-a descarcat, deschide-l si apasa butonul Run pentru a trece la pasul urmator:

Download si instalare client Teamviewer

Pasul 3. Se va deschide asistentul de instalare care te va ghida pe parcursul intregului proces de instalare. Apasa Install pentru a instala Teamviewer client sau Run pentru a executa aplicatia fara instalare (aceasta varianta nu necesita drepturi de administrare). Apoi apasa butonul Next pentru a continua procesul:

Download si instalare client Teamviewer

Pasul 4. Alege modul in care vei folosi Teamviewer (in exemplul de aici, uz personal, necomercial). Apasa Next pentru a trece la pasul urmator:

Download si instalare client Teamviewer

Pasul 5. Este necesar sa accepti termenii si conditiile de folosire cerute de producator. De asemenea, vei fi de acord sa folosesti programul doar pentru uz personal si necomercial. Apasa Next pentru a merge mai departe:

Download si instalare client Teamviewer

Pasul 6. Esti intrebat daca vrei sa accesezi calculatorul pe care instalezi Teamviewer mai tarziu. Alege varianta care ti se potriveste:

  1. NU – conectarea la calculatorul pe care instalezi Teamviewer este posibila mai tarziu, dar, pentru a realiza acest lucru va trebui sa pornesti Teamviewer si sa ii comunici partenerului parola aleatoare (aceasta se modifica la fiecare repornire a programului Teamviewer);
  2. DA – dupa terminarea instalarii Teamviewer pentru accesarea unui calculator aflat la distanta se va deschide un alt asistent de instalare care te va ajuta sa setezi Teamviewer  astfel incat sa poti accesa calculatorul respectiv oricand si de oriunde. Va trebui sa setezi o parola predefinita si acel calculator va fi accesibil cu Teamviwer chiar inainte ca Windows  sa porneasca.

Apasa apoi Finish pentru a finaliza procesul:

Download si instalare client Teamviewer

Pasul 7. Asteapta ca instalarea sa se incheie:

Download si instalare client Teamviewer

Pasul 8. Teamviewer pentru accesarea unui calculator aflat la distanta s-a instalat si este gata de folosire:

Download si instalare client Teamviewer

Felicitari, ai instalat cu succes Teamviewer pentru accesarea unui calculator aflat la distanta pe calculatorul tau. Pentru a te conecta de la distanta gratis cu Teamviewer, citeste articolul Conectarea de la distanta gratis cu TeamViewer.

Acest exemplu a fost creat folosind Windows XP si Google Chrome. Daca folosesti alt sistem de operare sau browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: