Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Mozilla Thunderbird 10 in romana, download si instalare
Mozilla Thunderbird 10 in romana, download si instalare 5.0 out of 5 based on 2 votes.
( 2 Votes )

Mozilla Firefox pune la dispozitia utilizatorilor o un program foarte util pentru posta electronica – email. Este vorba despre Mozilla Thunderbird, versiunea 10, in limba romana. Acest program, odata instalat pe calculatorul tau, te va ajuta sa gestionezi eficient mesajele email primite, salvate sau pe care le primesti zi de zi. Mozilla Thunderbird este un program gratuit si este folosit de mii de oameni din intreaga lume. De asemenea, Mozilla Thunderbird pentru email are caracteristici deosebite, care cu siguranta te vor cuceri de la prima folosire.

Programul pentru email Mozilla Thunderbird este usor de folosit si personalizat si permite trimiterea si primirea mesajelor in conditii de maxima securitate pe calculatorul tau.

Pentru a descarca si instala programul de email Mozilla Thunderbird in limba romana, este necesar sa urmezi cativa pasi simpli:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.mozilla.org/ro/thunderbird/?flang=ro si apasa butonul Thunderbird Descarcare gratuita:

Download Mozilla Thunderbird 10 in romana

Pasul 2. Salveaza fisierul executabil pentru instalarea pe calculatorul tau a programului de email Mozilla Thunderbird in limba romana prin apasarea butonului Save:

Download Mozilla Thunderbird 10 in romana

Pasul 3. Apare o noua fereastra in care esti intrebat daca vrei sa rulei fisierul nou salvat Mozilla Thunderbird. Apasa Run:

Download Mozilla Thunderbird 10 in romana

Pasul 4. Se va deschide asistentul de instalare programului de email Mozilla Thunderbird in limba romana pe calcualtorul tau. Apasa butonul Inainte pentru a continua:

Download Mozilla Thunderbird 10 in romana

Pasul 5. Este nevoie sa bifezi optiunea de instalare a Mozilla Thunderbird pentru email – standard sau personalizat. De asemenea, bifeaza optiunea Foloseste Mozilla Thunderbird ca aplicatie implicita de email daca vrei acest lucru si apoi apasa butonul Inainte:

Download Mozilla Thunderbird 10 in romana

Pasul 6. Acum trebuie sa alegi unde vei instala programul de email Mozilla Thunderbird. Dupa ce ai setat locatia, apasa Instaleaza pentru a continua:

Download Mozilla Thunderbird 10 in romana

Pasul 7. Procesul de instalare pe calculatorul tau programului de email Mozilla Thunderbird s-a incheiat cu succes. Bifeaza optiunea Lanseaza imediat Mozilla Thunderbird si apoi apasa butonul Incheiere:

Download Mozilla Thunderbird 10 in romana

Pasul 8. Mozilla Thunderbird pentru email in limba romana s-a deschis automat si acum iti poti seta optiunile pentru noua ta casuta de email pe calculatorul tau:

Download Mozilla Thunderbird 10 in romana

Felicitari, ai instalat cu succes programul Mozilla Thunderbird pentru email pe calculatorul tau. Acum iti poti personaliza casuta de email si poti trimite mesaje doar cu un click. Exploreaza optiunile puse la dispozitie de Mozilla Thunderbird 10!

Acest exemplu a fost creat folosind Windows XP si Google Chrome. Daca folosesti alt sistem de operare sau browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: