Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Digsby Messenger - descarcare si instalare
Digsby Messenger - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Digsby Messenger reprezinta un program gratuit de tip multi-platforma foarte util datorita faptului ca ofera utilizatorilor posibilitatea de a accesa in acelasi timp, cu ajutorul unui singur cont, o multitudine de retele de socializare, adrese de e-mail sau retele de instant messaging. Digsby Messenger este un program usor de folosit si prietenos cu toate categoriile de utilizatori.

Folosind programul Digsby Messenger poti fi online in acelasi timp pe Yahoo, Facebook Chat, Google Talk si alte retele si iti poti verifica mesajele de email din mai multe conturi.

Pentru a instala programul gratuit Digsby Messenger in calculatorul tau, este necesar sa urmaresti acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de descarcare a programului Digsby la adresa http://www.digsby.com/ si apasa pe butonul Free Download:

ATENTIE! In cazul in care nu ai creat inca un cont Digsby, citeste acest articol: link articol creare cont digsby

Digsby Messenger - descarcare si instalare

Pasul 2. Selecteaza din meniul paginii de Internet Digsby Messenger sistemul de operare pe care-l folosesti:

Digsby Messenger - descarcare si instalare

Pasul 3. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit Digsby Messenger in calculatorul tau:

Digsby Messenger - descarcare si instalare

Pasul 4. Actioneaza butonul Next pentru a continua procesul de instalare al programului Digsby Messenger in calculatorul tau:

Digsby Messenger - descarcare si instalare

Pasul 5. Selecteaza utilizatorii pentru care doresti ca Digbsy Messenger sa fie instalat, actioneaza butonul Browse pentru a seta destinatia programului in calculatorul tau (aceasta operatie nu este obligatorie; recomand pastrarea setarii standard) si apasa butonul Next:

Digsby Messenger - descarcare si instalare

Pasul 6. Asteapta ca procesul de instalare al programului gratuit Digsby Messenger in calculatorul tau sa se incheie cu succes:

Digsby Messenger - descarcare si instalare

Pasul 7. Digsby Messenger a fost instalat cu succes. Actioneaza butonul Launch pentru a porni programul proaspat instalat in calculatorul tau:

Digsby Messenger - descarcare si instalare

Pasul 8. Vei observa aparitia interfetei Digsby pe desktop-ul tau. In acest moment, Digsby Messenger este gata de utilizare:

Digsby Messenger - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii programului gratuit de tip multi-platforma Digsby Messenger in calculatorul tau. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: