Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Instalare si descarcare CDBurnerXP portabil

Daca vrei sa te asiguri ca ai intotdeauna o solutie pentru scrierea si copierea CD-urilor sau DVD-urilor, atuinci poti alege varianta portabila a programului gratuit CDBurnerXP. Acest program, odata copiat pe memory stick, iti va permite sa scrii orice CD/DVD fara a instala programul CDBurnerXP pe calculator.

Programul gratuit CDBurnerXP are o interfata prietenoasa si este foarte usor de folosit. Dispune de optiunea drag-and-drop (prin care poti muta fisierele dintr-un loc in altul) si calculeaza instant spatiul care mai este disponibil dupa adaugarea fisierelor pe disc.

Pentru a descarca si instala CDBurnerXP portabil gratuit, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.softpedia.com/get/PORTABLE-SOFTWARE/CD-DVD-Tools/Portable-DBurnerXP.shtml si apasa butonul Download:

Instalare si descarcare CDBurnerXP portabil

Pasul 2. Alege una dintre variantele de descarcare pentru programul CDBurnerXP portabil gratuit care se potriveste calculatorului tau:

Instalare si descarcare CDBurnerXP portabil

Pasul 3. Alege locul in care sa salvezi fisierul executabil al programului gratuit CDBurnerXP portabil si apoi apasa butonul Save:

Instalare si descarcare CDBurnerXP portabil

Pasul 4. Dupa ce descarcarea s-a incheiat, dezarhiveaza fisierele CDBurnerXP portabil cu un manager de arhive apoi si copiaza-le pe memory stick.

Instalare si descarcare CDBurnerXP portabil

Atentie: Daca nu ai instalat un manager de arhive pe calculatorul tau, citeste articolul Download si instalare 7-Zip gratis.

Pasul 5. Actioneaza iconita CDBurnerXP de pe memory stick pentru a lansa programul. Vei vedea ca acesta are optiunea pentru limba romana. Alege aceasta optiune si apoi apasa OK:

Instalare si descarcare CDBurnerXP portabil

Pasul 6. Programul gratis CDBurnerXP pentru scrierea si copierea CD/DVD-urilor este lansat si gata de folosire. Succes!

Instalare si descarcare CDBurnerXP portabil

Felicitari, acum ai o solutie portabila mereu la indemana pentru pentru scrierea si copierea CD/DVD-urilor. Floseste programul gratuit CDBurnerXP direct de pe memory stick ori de cate ori ai nevoie.

Nota: Acest exemplu a fost creat cu Windows XP si Google Chrome. Pasii pot diferi usor daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser, insa raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: