Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Comodo Internet Security - descarcare si instalare

Comodo Internet Security reprezinta un antivirus gratuit ce are scopul de a proteja calculatoarele utilizatorilor de virusurii si atacurile informatice si de a le curata de elementele periculoase colectate de pe Internet. Functiile de baza ale programului Comodo Internet Security sunt protectia si securitatea, aceastea actionand in mod automat odata cu pornirea antivirusului.

Pentru a instala antivirusul gratuit Comodo Internet Security in calculatorul tau, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download a antivirusului Comodo Internet Security la adresa http://www.comodo.com/home/download/download.php si apasa butonul Download:

Comodo Internet Security - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului de protectie informatica Comodo Internet Security in calculatorul tau:

Nota: Descarcarea programului Comodo Internet Security poate dura cateva secunde sau cateva minute, in functie de rapiditatea conexiunii tale la internet.

Comodo Internet Security - descarcare si instalare

Pasul 3. Selecteaza limba de instalare a programului gratuit Comodo Internet Security in calculatorul tau si actioneaza butonul Ok:

Comodo Internet Security - descarcare si instalare

Pasul 4. In aceasta etapa, procesul de instalare al antivirusului Comodo Internet Security iti va cere sa inserezi cateva date cu privire la modul in care doresti ca programul sa functioneze. Optiunea I want to enable added security while in the internet by changing my DNS settings to COMODO SecureDNS servers se refera la inlocuirea unei setari importante in ceea ce priveste accesul tau la Internet, pentru a spori securitatea. Cu toate acestea, recomand debifarea acestei optiuni.

Optiunea I want to enable "Cloud Based Behaviour Analysis" of unrecognized programs by submitting them to COMODO with respect to the Privacy Policy. se refera la trimiterea catre serverele Comodo a informatiilor cu privire la diferite programe nerecunoscute inca de sistemul Comodo, in vederea sporirii securitatii a antivirusului Comodo Internet Security.

Dupa inserarea datelor si alegerea optiunilor in functie de preferinte si nevoi, apasa link-ul User License Agreement pentru a lua la cunostinta termenii licentei de utilizare a programului gratuit Comodo Internet Security, dupa care apasa butonul Agree and Install pentru a porni instalarea propriu-zisa a antivirusului in calculatorul tau:

Comodo Internet Security - descarcare si instalare

Pasul 5. Asteapta ca procesul de instalare al programului de protectie informatica Comodo Internet Security in calculatorul tau sa se incheie cu succes:

Nota: Procesul de instalare al programului de protejare informatica Comodo Internet Security poate dura mai mult sau mai putin, in functie de performantele calculatorului tau.

Comodo Internet Security - descarcare si instalare

Pasul 6. Dupa instalare, Comodo Internet Security va porni automat si-ti va cere sa alegi cu un click tipul conexiunii tale la Internet:

Comodo Internet Security - descarcare si instalare

Pasul 7. Programul gratuit Comodo Internet Security este acum instalat in calculatorul tau. Apasa butonul Fix It pentru a aplica un restart sistemului tau de operare, in vederea setarii complete a programului. La repornirea calculatorului, antivirusul Comodo Internet Security va functia la parametri maximi:

Comodo Internet Security - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii antivirusului gratuit Comodo Internet Security in calculatorul tau. Acum esti protejat de virusi si de atacurile informatice. Succes!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: