Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare PhotoScape - descarcare si instalare
PhotoScape - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

PhotoScape este un program gratuit pentru modificarea si retusarea fotografiilor. Desi solicita destule resurse din partea calculatorului, PhotoScape suporta o multitudine de formate (JPEG, PNG, RAW, GIF etc) si cu ajutorului sau poti realiza colaje, efectele speciale, poti indeparta efectul de ochi rosii si poti retusa pozele mai putin reusite.

Pentru a descarca si instala programul gratuit pentru modificarea pozelor PhotoScape pe calculatorul tau, este nevoie sa urmezi cativa pasi simpli:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://download.cnet.com/PhotoScape/3000-2192_4-10703122.html?tag=rb_content;main;pop  si apasa butonul Download Now:

PhotoScape - descarcare si instalare

Pasul 2. Salveaza fisierul executabil al programului gratuit de modificat poze PhotoScape in calculatorul tau prin apasarea butonului Save:

PhotoScape - descarcare si instalare

Pasul 3. Vei primi un mesaj de securitate legat de rularea noului fisier salvat. Asigura-te ca sursa fisierului este de incredere si apoi apasa butonul Run pentru a incepe instalarea programului gratuit de modificat poze PhotoScape:

PhotoScape - descarcare si instalare

Pasul 4. Primesti un mesaj legat de acordul privind termenii de folosire a programului de modificat poze PhotoScape. Apasa butonul I Agree – Install pentru a continua instalarea:

PhotoScape - descarcare si instalare

Pasul 5. Asteapta ca programul PhotoScape sa incheie instalarea fisierelor necesare functionarii corecte:

PhotoScape - descarcare si instalare

Pasul 6. Programul gratuit de modificat poze PhotoScape s-a instalat cu succes. Bifeaza optiunea Run PhotoScape pentru a deschide programul imediat si apoi apasa butonul Finish:

PhotoScape - descarcare si instalare

Pasul 7. PhotoScape pentru modificarea pozelor s-a deschis si este gata de folosire:

PhotoScape - descarcare si instalare

Ai instalat cu succes programul gratuit de modificat poze PhotoScape. Alege fotografiile preferate si modifica-le gratis cu PhotoScape!

Nota: Exemplul acesta a fost creat folosind Windows XP si Google Chrome. Daca folosesti alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura, dar raman valabili in orice cirsumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: