Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Opera 11.61 - descarcare si instalare
Opera 11.61 - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 2 votes.
( 2 Votes )

Opera 11.61 este un navigator web care promite mai multa rapiditate si siguranta pe Internet. Dispune de o optiune speciala pentru incarcarea mai rapida a paginilor lente, si anume Opera Turbo. Opera 11.61 iti ofera protectie impotriva aplicatiilor de tip malware si o serie de extensii destinate imbunatatirii navigarii pe Internet.

Navigatorul web Opera 11.61 iti ofera de asemenea posibilitatea de a sincroniza semnele de carte, de a redeschide paginile inchise intr-o sesiune anterioara, de a economisi timp prin folosirea scurtaturilor, de a folosi functia zoom (de marire) pentru a vizualiza mai bine paginile pe care navighezi, dar si sa cauti pe internet folosind cuvinte-cheie.

Pentru a descarca si instala navigatorul web Opera 11.61 pe calculatorul tau trebuie sa urmezi o serie de pasi simpli. Iata care sunt acestia:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.opera.com/browser/ si apasa butonul Download:

Opera 11.61 - descarcare si instalare

Pasul 2. Salveaza fisierul executabil al navigatorului web gratuit Opera 11.61 in calculatorul tau prin apasarea butonului Save:

Opera 11.61 - descarcare si instalare

Pasul 3. Vei fi intrebat daca vrei sa rulezi fisierul executabil al navigatorului gratuit Opera 11.61 pe calculatorul tau. Apasa butonul Run pentru a trece la pasul urmator:

Opera 11.61 - descarcare si instalare

Pasul 4. Va incepe instalarea navigatorului gratuit Opera 11.61 pe calculatorul tau. Apasa butonul Accept and Install pentru a incepe instalarea efectiva si pentru a accepta termenii si conditiile de folosire ale acestui browser:

Opera 11.61 - descarcare si instalare

Pasul 5. Asistentul Opera te va ghida pe parcursul intregului proces de instalare. Alege limba in care va fi afisat meniul navigatorului gratuit Opera 11.61 pe calculatorul tau:

Opera 11.61 - descarcare si instalare

Pasul 6. Browserul gratuit Opera 11.61 a fost instalat cu succes pe calculatorul tau. Apasa butonul din coltul stanga jos (Panels) pentru a vizualiza meniul extins si seteaza-ti optiunile care te intereseaza pentru noul browser instalat pe calculatorul tau:

Opera 11.61 - descarcare si instalare

Felicitari, ai instalat cu succes navigatorul web gratuit Opera 11.61 pe calculatorul tau. De acum iti poti personaliza noul browser si poti realiza pe internet cautarile care te intereseaza, in deplina siguranta.

Nota: Acest exemplu a fost realizat folosind Windows XP si Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi poti diferi usor, insa raman valabili in orice circumstanta.

 

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: