Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Safari browser - download si instalare
Safari browser - download si instalare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Safari reprezinta cunoscutul browser web gratuit dezvoltat de compania Apple, compatibil cu iPad, iPhone, iPod touch, Mac si PC. Browser-ul Safari se remarca prin interfata curata si simpla, bine cunoscutul design marca Apple si rapiditate in navigarea paginilor de Internet.

Pentru a descarca si instala programul gratuit Apple Safari in calculatorul personal, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download a browser-ului Safari la adresa http://www.apple.com/safari/download/ si apasa butonul Download Now:

Safari browser - download si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit Apple Safari in calculatorul tau:

Safari browser - download si instalare

Pasul 3. Continua procesul de instalare al browser-ului gratuit Safari in calculatorul tau, apasand butonul Next:

Safari browser - download si instalare

Pasul 4. In aceasta etapa, se regasesc termenii licentei de utilizare a programului Apple Safari. Dupa ce ai luat la cunostinta, selecteaza optiunea I accept the terms in the license agreement, apoi click pe butonul Next:

Safari browser - download si instalare

Pasul 5. Bifeaza/debifeaza in functie de preferinte si nevoi optiunile de instalare ale browser-ului gratuit Safari si actioneaza butonul Next:

Safari browser - download si instalare

Pasul 6. Modifica in functie de preferinte si nevoi destinatia instalarii programului Apple Safari in calculatorul tau, apasand butonul Change, dupa care click pe butonul Install pentru a porni instalarea propriu-zisa a browser-ului in calculatorul personal:

Safari browser - download si instalare

Pasul 7. Asteapta ca instalarea programului gratuit Safari in calculatorul tau sa se incheie cu succes:

Safari browser - download si instalare

Pasul 8. Inchide fereastra procesului de instalare Safari actionand butonul Finish. In acest moment, browser-ul Apple Safari va porni automat si va fi gata de utilizare:

Safari browser - download si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii browser-ului gratuit Safari, oferit de compania Apple. Acum poti naviga pe Internet bucurandu-te de interfata Apple si de o rapiditate sporita a incarcarii paginilor. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: