Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Adobe Shockwave Player - descarcare si instalare
Adobe Shockwave Player - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Adobe Shockwave Player reprezinta un program gratuit ce are rolul de a reda continutul web creat prin intermediul programului Adobe Director. Acest continut poate lua forma unor jocuri 3D online, cat si a unor demonstratii interactive de produse sau aplicatii online de mai multe tipuri.

Pentru a descarca si instala Adobe Shockwave Player in calculatorul personal, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download Adobe Shockwave Player la adresa http://get.adobe.com/shockwave/ si apasa butonul Agree and install now:

Adobe Shockwave Player - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de instalare al programului gratuit Adobe Shockwave Player. Actioneaza butonul Install pentru a instala player-ul Adobe Shockwave in calculatorul tau:

Adobe Shockwave Player - descarcare si instalare

Pasul 3. Bifeaza/debifeaza optiunea Include Norton Security Scan, pentru a scana gratuit de virusi calculatorul personal (pentru exemplu, aceasta optiune a fost debifata) si click pe butonul Agree:

Adobe Shockwave Player - descarcare si instalare

Pasul 4. La finalul procesului de instalare al programului Adobe Shockwave Player, vei observa aparitia mesajului Installation Complete in cadrul paginii de Internet Adobe:

Adobe Shockwave Player - descarcare si instalare

In acest moment, programul gratuit Adobe Shockwave Player este instalat in calculatorul tau si poate fi utilizat. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: