Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare SMPlayer - descarcare si instalare
SMPlayer - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

SMPlayer reprezinta un player video distribuit gratuit ce are rolul de a reda o gama larga de fisiere video, inclusiv DVD-uri sau filme in format HD. SMPlayer este usor de folosit si dispune de o interfata bogata in optiuni, precum introducerea subtitrarilor sau modificarea si setarea video sau audio.

Pentru a descarca si instala programul gratuit SMPlayer in calculatorul tau, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download SMPlayer la adresa http://smplayer.sourceforge.net/downloads.php?tr_lang=en si apasa link-ul smplayer-0.7.1-win32.exe:

SMPlayer - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al player-ului video SMPlayer in calculatorul tau:

SMPlayer - descarcare si instalare

Pasul 3. Selecteaza limba procesului de instalare a programului SMPlayer si actioneaza butonul Ok:

SMPlayer - descarcare si instalare

Pasul 4. Continua procesul de instalare al player-ului video SMPlayer, apasand butonul Next:

SMPlayer - descarcare si instalare

Pasul 5. In aceasta etapa, se regasesc termenii licentei de utilizare a programului SMPlayer. Dupa ce ai luat la cunostinta, selecteaza optiunea I accept the terms of the License Agreement, apoi click pe butonul Next: 

SMPlayer - descarcare si instalare

Pasul 6. Apasa butonul Next pentru a continua procesul de instalare al player-ului video SMPlayer in calculatorul tau:

SMPlayer - descarcare si instalare

Pasul 7. Alege destinatia instalarii programului gratuit SMPlayer in calculatorul tau apasand butonul Browse (aceasta operatie nu este obligatorie; recomand pastrarea setarii standard), dupa care actioneaza butonul Next:

SMPlayer - descarcare si instalare

Pasul 8. Click pe butonul Install pentru a porni instalarea propriu-zisa a player-ului video SMPlayer in calculatorul tau:

SMPlayer - descarcare si instalare

Pasul 9. Asteapta ca procesul de instalare al programului gratuit SMPlayer sa se incheie cu succes:

SMPlayer - descarcare si instalare

Pasul 10. Bifeaza optiunea Run SMPlayer 0.7.1 pentru a porni automat player-ul video si inchide fereastra de instalare prin apasarea butonului Finish. In acest moment, player-ul video SMPlayer va porni automat si va fi gata de utilizare:

SMPlayer - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii player-ului video gratuit SMPlayer in calculatorul personal. Acum poti viziona DVD-urile si filmele HD preferate cu usurinta si confort. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: