Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Avant browser - descarcare si instalare

Avant browser este un navigator web care promite utilizatorilor o mare rapiditate pentru cautari, are o interfata prietenoasa si foarte usor de folosit. De asemenea, furnizeaza un nivel ridicat de claritate si eficienta navigarii online. Compatibil cu IE9 si Mozilla Firefox, Avant browser foloseste foarte putine resurse ale calculatorului pentru a functiona la parametri normali si ii da utilizatorului posibilitatea a a face navigari online in modul incognito.

Printre alte avantaje ale Avant browser se numara: filtrul Flash, Ad/Pop Blocker, interfata multi-document, modul full screen/desktop, folosirea unei cantitati foarte mici de memorie pentru functionare sau acceleratorul pentru descarcarea fisierelor.

Pentru a descarca si instala Avant browser pe calculatorul tau trebuie sa urmezi o serie de pasi simpli:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.avantbrowser.com/download.aspx?uil=ro si alege versiunea navigatorului Avant pe care vrei sa o descarci in calculatorul tau. Aici am ales Ultimate Version, deoarece suporta atat motoarele de redare IE, cat si pe cele Firefox:

Avant browser - descarcare si instalare

Pasul 2. Alege locul in care va fi salvat noul fisier executabil al browser-ului Avant in calculatorul tau:

Avant browser - descarcare si instalare

Pasul 3. Dupa ce salvarea s-a incheiat, acceseaza noul fisier. Vei fi intrebat daca vrei sa rulezi fisierul executabil al browser-ului Avant in calculatorul tau. Apasa butonul Run:

Avant browser - descarcare si instalare

Pasul 4. Alege ce tip de instalare a browser-ului Avant vrei sa rulezi pe calculatorul tau. Daca vrei sa instalezi Avant cu optiunile generale, alege Standard, daca vrei sa iti personalizezi optiunile de instalare, alege Custom si apoi apasa butonul Install pentru a continua:

Avant browser - descarcare si instalare

Pasul 5. Asteapta ca instalarea browser-ului Avant pe calculatorul tau sa se incheie:

Avant browser - descarcare si instalare

Pasul 6. Odata ce procesul de instalare a browser-ului Avant pe calculatorul tau s-a terminat, bifeaza butonul Run Avant Browser (daca vrei ca acesta sa porneasca imediat) si apoi butonul Finish:

Avant browser - descarcare si instalare

Pasul 7. Browser-ul Avant este deja instalat pe calculatorul tau si este gata de folosire. Spor la treaba!

Avant browser - descarcare si instalare

Felicitari, ai instalat cu succes pe calculatorul tau browser-ul Avant si de acum poti realiza cautari cu mare rapiditate si comoditate pe internet, in deplina siguranta.

Nota: Acest exemplu a fost realizat folosind sistemul de operare si browserul Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare sau browser, anumiti pasi pot diferi usor, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: