Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Dropbox - descarcare si instalare

Dropbox reprezinta un program gratuit ce ofera servicii de stocare a fisierelor online si file sharing. Dropbox este ideal si foarte util celor care doresc sa aiba acces la fisierele personale oricand, prin intermediul Internetului, chair daca nu au acces direct la calculatorul personal. Serviciile Dropbox necesita instalarea clientului Dropbox in calculatorul tau si crearea unui cont gratuit Dropbox, cu o capacitate de stocare de 2GB.

Pentru a descarca si instala programul gratuit Dropbox in calculatorul tau, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download Dropbox la adresa https://www.dropbox.com si apasa butonul Download Dropbox:

Dropbox - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit de stocare fisiere online si file sharing Dropbox in calculatorul tau:

Dropbox - descarcare si instalare

Pasul 3. Continua procesul de instalare al programului Dropbox, actionand butonul Install

Dropbox - descarcare si instalare

Pasul 4. Asteapta ca instalarea clientului Dropbox in calculatorul tau sa se incheie cu succes:

Dropbox - descarcare si instalare

Pasul 5. Selecteaza optiunea I don't have a Dropbox account, apoi click pe butonul Next

Dropbox - descarcare si instalare

Pasul 6. Introdu datele necesare crearii contului tau Dropbox, bifeaza I have read and agree to the Terms of Service, dupa care apasa butonul Next:

Dropbox - descarcare si instalare

Pasul 7. Asigura-te ca optiunea Dropbox size - 2GB Free este selectata si actioneaza butonul Next pentru a finaliza crearea contului tau Dropbox, in vederea utilizarii serviciilor de stocare fisiere online si file sharing, oferite de programul gratuit Dropbox: 

Dropbox - descarcare si instalare

Pasul 8. Selecteaza optiunea de setare Typical, apoi actioneaza butonul Install

Dropbox - descarcare si instalare

Pasul 9. Sarcinile de instalare ale clientului Dropbox in calculatorul tau si creare a unui cont gratuit Dropbox cu o capacitate de stocare de 2GB, au fost indeplinite cu succes. Urmeaza familiarizarea cu programul si serviciile Dropbox, in 5 pasi simpli. Dropbox va crea in calculatorul tau un director (X:\Users\NumeleTau\Dropbox) in care vor fi plasate toate fisierele stocate online. Apasa butonul Next, pentru a continua turul de familiarizare cu programul si serviciile Dropbox:

Dropbox - descarcare si instalare

Pasul 10. Poti accesa din Internet fisierele stocate online cu ajutorul programului gratuit Dropbox, logandu-te cu contul tau Dropbox la adresa https://www.dropbox.com . Continua printr-un click pe butonul Next

Dropbox - descarcare si instalare

Pasul 11. Programul Dropbox si setarile acestuia pot fi accesate prin intermediul iconitei Dropbox, prezenta in bara de start a sistemului tau de operare Windows. Continua turul de familiarizare cu programul Dropbox si serviciile acestuia de stocare fisiere online si file sharing, actionand butonul Next

Dropbox - descarcare si instalare

Pasul 12. Poti oferii fisierele tale oricui are acces la Internet, prin functia share, a programului gratuit Dropbox. Apasa butonul Next, pentru a accede la ultimul pas de familiarizare cu serviciile Dropbox:

Dropbox - descarcare si instalare

Pasul 13. Click pe butonul Finish si directorul Dropbox se va deschide automat:

Dropbox - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii, instalarii si utilizarii programului gratuit de stocare fisiere online si file sharing Dropbox. Acum poti accesa si oferii tuturor fisierele dorite, doar prin intermediul a catorva click-uri. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: