Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare MyDefrag - descarcare si instalare

MyDefrag reprezinta un program gratuit de intretinere a HDD-urilor. MyDefrag poate executa mai multe tipuri de defragmentare a HDD-urilor, optimizandu-le pentru o functionare cat mai buna si rapida. Programul este destinat tuturor tipurlor de utilizatori, iar interfata MyDefrag este foarte simpla si prietenoasa.

Pentru a descarca si instala in calculatorul tau programul gratuit de defragmentare MyDefrag, urmareste acesti pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download a programului MyDefrag la adresa http://www.mydefrag.com/Manual-DownloadAndInstall.html si apasa link-ul MyDefrag-v4.3.1.exe:

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare a programului gratuit de intretinere HDD si SSD MyDefrag, in calculatorul tau:

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 3. In functie de preferinte si nevoi, alege limba procesului de instalare al programului MyDefrag si apasa butonul Ok:

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 4. Continua procesul de instalare al programului de defragmentare MyDefrag prin actionarea butonului Next:

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 5. In aceasta etapa, se regasesc termenii licentei de utilizare a programului gratuit MyDefrag. Dupa ce ai luat la cunostinta, selecteaza optiunea I accept the agreement, dupa care click pe butonul Next:

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 6. Selecteaza destinatia din calculatorul tau a programului de intretinere HDD MyDefrag, cu ajutorul butonului Browse (aceasta operatie nu este obligatorie; recomand pastrarea setarii standard) si actioneaza butonul Next:

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 7. Bifeaza/debifeaza in functie de preferinte si nevoi componentele ce vor fi instalate odata cu programului de defragmentare MyDefrag, apoi apasa butonul Next:

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 8. Continua procesul de instalare al programului de defragmentare MyDefrag prin actionarea butonului Next:

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 9. Bifeaza/debifeaza in functie de preferinte si nevoi optiunea Create scheduled tasks for automatic optimization. Bifarea acestei optiuni va programa optimizarea automata periodica a HDD-urilor, de catre programul gratuit MyDefrag (pentru exemplu, aceasta optiune a fost debifata). Dupa bifare/debifare, actioneaza butonul Next pentru a continua:

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 10. Apasa butonul Install si porneste instalarea propriu-zisa a programului de intretinere HDD MyDefrag in calculatorul tau:

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 11. Inchide fereastra procesului de instalare al programului MyDefrag, apasand butonul Finish:

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 12. MyDefrag este foarte usor de folosit. Deschide clientul MyDefrag, proaspat instalat in calculatorul tau, selecteaza un mod de defragmentare in functie de preferinte si nevoi, alege HDD-urile pe care doresti sa le optimizezi si actioneaza butonul Run:

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 13. Programul MyDefrag va porni procesul de optimizare al HDD-ului tau. Asteapta ca acest proces sa se incheie cu succes: 

MyDefrag - descarcare si instalare

Pasul 14. Odata cu finalizarea procesului de intretinere si optimizare al HDD-ului, in coltul din stanga-sus a ferestrei clientului tau MyDefrag, va aparea mesajul Finished. Pentru a inchide sesiunea de intretinere si optimizare a HDD-ului tau cu ajutorul programului gratuit MyDefrag, apasa butonul X:

Atentie: Programul MyDefrag este compatibil si cu defragmentarea si optimizarea SSD-urilor. Cu toate acestea, NU recomandam folosirea in dese randuri a procesului de defragmentare asupra SSD-urilor, deoarece poate afecta durata de viata a dispozitivului!

MyDefrag - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii, instalarii si utilizarii programului gratuit de intretinere a HDD-urilor. Acum poti defragmenta HDD-urile cu usurinta, pentru o optimizare cat mai buna. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: